Haideți să le fim alături! / „Un milion de stele pentru nevoiași”-...

Haideți să le fim alături! / „Un milion de stele pentru nevoiași”- on-line

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Și în acest an voluntarii de la Asociația „Caritas” Petroșani adună fonduri pentru sprijinirea persoanelor în vârstă și vulnerabile, precum și a familiilor cu nevoi sociale aflate la limita supraviețuirii din Valea Jiului.

 

Numai că, de data aceasta, față de anii trecuți, ținând cont că ne aflăm în plină pandemie și cu număr de cazuri active care tot cresc de la zi la zi, această strângere de fonduri se va face on-line, tradiționala acțiune „Un milion de stele pentru nevoiași” din centrul Petroșaniului ne mai având loc.

Alexandru Kelemen, „motorul” „Caritas” Petroșani, ne spune că nu renunță la acest proiect de suflet, „Un milion de stele pentru nevoiași”, deoarece unii membrii ai comunității petroșenene au nevoie de sprijin.

„Acțiunea ar fi avut loc în preajma Zilei Internaționale a Eradicării Sărăciei, la mijlocul lunii octombrie, o acțiune pe care de 9 ani de zile o desfășurăm în Petroșani în zona centrului civic. Din motivele pe care le știm cu toții, datorate pandemiei, a zecea ediție, cea de anul acesta, se va desfășura prin donații făcute de binevoitori prin mediul on-line. Cei care doresc să sprijine acțiunea noastră și să susțină persoanele vulnerabile, bucurându-i astfel în perioada Crăciunului și de Anul Nou, o pot face accesând linkul: https://caritas-ab.ro/ro/voi-ajuta/?t=10896. Mulțumim voluntarilor noștri, precum și tuturor celor care vor fi alături de noi în acest proiect ajuns la ediția a zecea!”, a precizat Alexandru Kelemen.

Din câte am mai înțeles de la coordonatorul „Caritas” Petroșani, toate fondurile campaniei on-line vor fi folosite în mod special pentru achiziționarea de materiale sanitare și dezinfectanți, o parte din acestea ajungând și la o serie de lucrători din domeniul social, oameni expuși zilnic și care se află în primele linii în lupta cu noul coronavirus, vorbind aici în mod special de îngrijitori la domiciliu și de asistenți sau pedagogi sociali.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii