Guvernul României ajută cu 2,26 milioane de lei Apa Serv Valea Jiului...

Guvernul României ajută cu 2,26 milioane de lei Apa Serv Valea Jiului pentru repararea conductei magistrale de alimentare cu apă potabilă din Vestul Văii Jiului, distrusă pe o porțiune de 400 de metri la viitura din iunie

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

O veste foarte bună pentru cei de la Apa Serv Valea Jiului S.A., operatorul regional de apă și canalizare, ne-a parvenit în cursul zilei de marți din partea directorului general Cristian Ionică. Guvernul României a aprobat, în urma documentației transmise de către cei de la Apa Serv, un „fond de despăgubire a pierderilor datorate inundațiilor din iunie 2020”.

Mai mult, banii au și sosit la Deva, semn că guvernul s-a mișcat și de data aceasta repede, asta după ce la foarte scurt timp după inundațiile din Vestul Văii Jiului a alocat și sumele de bani pentru gospodăriile sinistrate, în urma tabelelor transmise de fiecare primărie în parte.

Revenind la Apa Serv, banii au fost transferați de Guvernul României celor de la Consiliul Județean Hunedoara, operatorul regional de apă și canalizare aflându-se în subordinea acestei instituții județene, iar de acolo suma de 2,26 milioane lei va ajunge în conturile Apa Serv.

„Banii aceștia vor fi utilizați în exclusivitate pentru realizarea unor investiții necesare reparării conductei magistrale de alimentare cu apă potabilă pe traseul Valea de Pești-Petroșani, o conductă distrusă pe o lungime de 400 de metri și luată de viitura de la inundația din iunie, precum și pentru alte reabilitări de obiective ce au suferit tot atunci.

Ceea ce ne bucură cel mai mult este faptul că de atunci, din iunie și până azi, în luna august, am putut face alimentarea cu apă în condiții normale pentru populație, pe firul secundar al magistralei de apă Valea de Pești-Petroșani. Totuși, era nevoie de acest sprijin guvernamental pentru soluționarea cât mai repede a problemei, o problemă de maximă urgență ce nu trebuie amânată”, ne-a declarat directorul general Cristian Ionică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii