„Gulie” ştie meserie

„Gulie” ştie meserie

Timp de citire: un minut
CSM Jiul Petroşani a început cu dreptul sezonul oficial în Liga a IV-a, la fotbal, câştigând cu 1-0 în faţa echipei Minerul Uricani.
Unicul gol al partidei a fost marcat de către Mihai Bălăuţă, în minutul 89 de joc, astfel că cel poreclit „Gulie” a adus in extremis o victorie de moral a Jiului.
Înţelegere nerealizată  
Antrenorul Sorin Ghiţan a declarat că echipa sa a jucat foarte bine şi că proiectul de fuziune între Primăria Petroşani şi firma de impresariat a lui Alin Neagu a căzut, astfel că în partida cu uricăneneii jiuliştii au folosit ce au avut în ograda proprie: „Se pare că cei de la  pri­mă­rie nu au găsit o cale legală pentru a rezolva problema, iar jucătorii aduşi au plecat. Erau foarte buni. Păcat că nu s-a reuşit să se facă nimic în acest sens. I-am folosit pe copiii noştri. Îi vom mai folosi cât vom mai putea, pentru că mulţi dintre ei vor pleca la facultate de luna viitoare. Oricum, am făcut un joc bun”.
Fişa tehnică
Jiul Petroşani: Sergiu Mihalache, Vlad Mândruţ, Daniel Stoica, Nicu Alexdandru, Pavel Dan, Andrei Şerban, Marius Avram, Marius Stamata, Remus Sandu, Denis Miron, Andu Popescu. Au mai intrat: Mihai Bălăuţă, Marian Păsărică.
Antrenori: Sorin Ghiţan, Cosmin Kanduth.
Minerul Uricani: Traian Cîmpean, Andrei Erdoş, Cristian Dondera, Daniel Scurtu, Ştefan Mavroian, Marius Mişcan, Andrei Vajda, Petrică Romanesc, Lucian Ştefănescu, George Preoteasa, Viorel Mihăilescu.
Antrenor: Traian Câmpean.
Arbitri: Răducu Mateescu (Lupeni), Sorin Corpadi (Lupeni) şi Alexandra Kadaş (Lupeni).
Observator: Radu Adrian (Deva).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii