Grădiștea de Munte. Un bărbat de 78 de ani a plecat după...

Grădiștea de Munte. Un bărbat de 78 de ani a plecat după ciuperci, și s-a rătăcit pe munte

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Duminică seara, în jurul orei 20.15, un bărbat în vârstă de 78 de ani a solicitat sprijin printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, întrucât s-a rătăcit în zona Vîrtoape – Valea Mică din localitatea Grădiștea de Munte. Plecase în ziua respectivă la cules de ciuperci.

Jandarmii din cadrul Posturilor de Jandarmi Montane Costeşti şi Grădiştea de Munte-Sarmizegetusa Regia au plecat în căutarea persoanei rătăcite, care nu a putut oferi date suficiente pentru localizare, întrucât bateria telefonului mobil s-a descărcat.

Bărbatul a fost găsit de către un jandarm din cadrul Postului de Jandarmi Montan Grădiştea de Munte-Sarmizegetusa Regia, aflat în timpul liber în apropierea zonei unde acesta s-a rătăcit.

Jandarmul a pornit cu automobilul personal în căutarea acestuia, și a reuşit să îl găsească la aproximativ 6 km de Valea Anineșului.

Bărbatul  a fost transportat la Școala Primară din localitatea Grădiștea de Munte, unde a fost solicitată şi o ambulanță, în vederea acordării sprijinului medical de specialitate, având în vedere starea de panică în care acesta se afla.

După ce a fost stabilizată, persoana rătăcită a fost însoțită de către jandarmi, la domiciliul acesteia, din localitatea Grădiștea de Munte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii