Gospodăria Deva  lucrează intens la toaletarea spațiilor verzi. S-a lucrat inclusiv ieri

Gospodăria Deva  lucrează intens la toaletarea spațiilor verzi. S-a lucrat inclusiv ieri

Timp de citire: un minut

Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva execută lucrări de tundere a gardului viu, cosire a gazonului, defrişare a tufişurilor, încărcare a resturilor vegetale rezultate în urma lucrărilor, întreţinere fântâni arteziene, curăţenie şi igienizare în următoarele zone din oraş. Vorbim despre un maraton al lucrărilor de amenajare început în data de 7 iulie, care continuă și la 10 zile de la debut. Când vine vorba de tuns iarba, dar nu la câini, Deva se dovedește a fi tare mare, plină de spații verzi.

Astăzi, 17 august, se lucrează în zonele în care au început lucrările de amenajare și salubrizare ieri, anume în sensul giratoriu zona Poşta Veche unde se amenajează spațiile cu  trandafiri; în Parcul Bejan unde au loc acțiuni de salubrizare la adăposturile de  animale și  curăţenia la  locul de joacă; se curăță Zona DN7; Bulevardul 22 Decembrie; strada Duiliu Zamfirescu; Zona Cimitirului Eroilor; Zona Cristur; Bulevardul Iuliu Maniu (întreţinere vegetaţie).

În zonele următoare Piaţa Arras, Platforma Ardealul, Bulevardul Decebal, Parcul Cetate, Piaţa Victoriei, Parcul Opera, Sensul giratoriu Lido vor fi reparate fântânile arteziene, și vor fi verificate instalaţiile de irigaţie. În cartierele Gojdu, Dacia, Micro 15 și în Piața Unirii se continuă  curățarea  zonelor verzi și căile de acces, activitate începută ieri.

S-a pregătit pentru vopsire și gardul, la fel ca și ieri, Stadionului Cetate.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii