Gangurile pietonale de pe Bulevardul Decebal vor fi reabilitate

Gangurile pietonale de pe Bulevardul Decebal vor fi reabilitate

Timp de citire: un minut

Sunt deja patru ani, dacă nu mai bine, de când la Primăria Deva se tot înregistrează cereri ce vizează reparaţia gangurilor pietonale, degradate, transformate în multe dintre cazuri în toalete publice.
Anul trecut un devean se plângea că i s-a întors stomacul de nu știu câte ori când, în drum spre blocul în care locuiește, blocul R de pe Bulevardul Decebal, a fost nevoit să treacă printr-un gang, un pasaj destinat pietonilor, urât mirositor, plin cu gunoi. Asociaţia a mai curăţat gangul, deşi nu îl are în administrare, dar efectul este de scurtă durată.

Pe Bulevardul Decebal gangurile pentru pietoni sunt mai puţine decât erau iniţial, pentru că multe au fost transformate în magazine. Acestea sunt insalubre, adăposturi pentru câinii vagabonzi, toalete publice de ocazie, dar şi periculoase din lipsa iluminatului care nu mai funcţionează.

Anul acesta sunt vizate pentru reabilitare şi igienizare accesul spre intrarea blocurilor A, B, C, P, R şi S. Se va amenaja corespunzător pardoseala, se va reabilita peste tot iluminatul nocturn. Studiul de fezabilitate a fost finalizat şi va fi supus votului mâine, în consiliul local. Lucrările, cu tot cu proiectarea, sunt evaluate la suma de 160.825 lei.

Alina PIPAN

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii