Furt auto rezolvat rapid de polițiștii lupeneni

Furt auto rezolvat rapid de polițiștii lupeneni

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Mașina a fost au abandonată la Vulcan, pe un drum forestier.

 

Un caz de furt de autoturism, petrecut în municipiul Lupeni a fost rezolvat rapid de polițiști. Autoturismul a fost găsit abandonat de polițiști luni, 2 mai, pe un drum forestier din municipiul Vulcan. Din ce ne-au transmis polițiștii, înțelegem că cei doi tineri nu sunt hoți profesioniști de mașini, ci, mai degrabă, niște amatori dornici de senzații tari. Păcat că la o vârstă așa de fragedă unii își distrug aiurea viitorul și viața pur și simplu din inconștiență.

 

De la comisarul șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, am aflat că fapta a fost sesizată polițiștilor din carul Poliției Municipiului Lupeni tocmai luni, 2 mai, la ore bune după ce mașina fusese furată.  Un bărbat din Lupeni sesiza faptul că în noaptea de 01/02 mai, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii  de furt calificat, iar în urma investigațiilor efectuate au reușit identificarea a doi tineri, în vârstă de 19 şi 21 de ani, ambii din Lupeni, bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit că cei doi, în cursul aceleiaşi nopţi ar mai fi sustras mai multe scule de mână (chei fixe și tubulare) și un compresor auto dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Lupeni”, ne-a transmis comisarul șef de la IPJ Hunedoara.

Prinși relativ foarte repede, cei doi tineri şi-au recunoscut fapta şi au indicat locul unde au abandonat autoturismul sustras (respectiv pe un drum forestier de pe raza municipiului Vulcan), maşina fiind, astfel, recuperată şi predată persoanei vătămate. Ce este și mai culmea, cel ce a condus autoturismul furat, respectiv tânărul de 19 ani, nu avea permis de conducere. Bine că nu s-a întâmplat ceva grav, vreun accident, care să pună în pericol viețile celor doi inconștienți, dar și ale altora din trafic!

„În cauză, poliţiştii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar faţă de tânărul de 19 ani au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a mai precizat Bogdan Nițu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii