Fotbal. Liga a IV-a

Fotbal. Liga a IV-a

Timp de citire: 2 minute
Pentru că nu este apă la stadion, / Hercules şi-a amânat reunirea
Campioana judeţului Hunedoara la fotbal Hercules Lupeni şi-a amânat reunirea pentru săptămâna viitoarea. Prevăzută pentru 6 februarie, reunirea nu a avut loc din cauză că la stadionul Minerul nu este apă curentă.
„Indiferent
de cum va fi vremea săptămâna viitoare ne vom reuni. Nu intenţionez să facem multe antrenamente la sală, vreau să ne pregătim mai mult pe terenul de joc. Dacă ne vom pregăti cum trebuie, eu mă văd în primele trei echipe. Nu pot spune primul loc pentru că eu sunt un antrenor realist şi spun ceea ce este”, spune antrenorul Dan Voicu.
„Vreau să mă întâlnesc cu Farcaş”
Dan Voicu afirmă că îşi doreşte o întâlnire cu portarul Adrian Farcaş, care a declarat nu demult că s-a înţeles cu Retezatul Haţeg: „Farcaş are hârtiile de joc la noi şi nu se pune problema să nu i le dăm pentru că noi nu ţinem pe nimeni cu forţa la Lupeni. Dar frumos ar fi să se întâlnească să vorbească cu mine, şi mai ales cu colegii lui. A jucat, totuşi, trei ani la Lupeni. Eu încă îmi doresc să am o discuţie cu el. Mi se pare normal să vină şi să nu părăsească în acest fel clubul”.
După ce şi-a anunţat intenţia de a reveni la Hercules Lupeni, portarul Adrian Farcaş s-a răzgândit pe ultima sută de metri. „Mi-ar fi greu să mai fiu acolo la Lupeni. Parcă îmi tot vin în cap cuvintele colegilor. Îmi pare rău de unii dintre ei. De Harangozo, de Ciocârlan, de Ciorâia. Mă duc acolo şi sunt sigur că voi găsi un grup frumos şi unit chiar dacă îmi va fi dor de unii de la Lupeni. Fotbalul la Lupeni nici nu a început cu mine şi nici nu se termină fără mine”, declara fotbalistul.
CS Hunedoara – favorită 
Dan Voicu crede că CS Hunedoara va fi surpriza plăcută a acestui retur de campionat: „CS Hunedoara este echipa care va veni tare din spate. Este o echipă care s-a întărit în pauza de campionat şi care a început prima pregătirea făcându-şi condiţie fizică. Eu o văd favorită la primul loc”.
CS Hunedoara amical cu Jiul 
În această săptămână, hunedorenii vor efectua câte două antrenamente pe zi, iar sâmbătă vor întâlni pe Jiul Petroşani într-un nou amical, ce se va juca la Hunedoara. Până la începerea returului, alb-albaştrii vor mai juca două „duble” amicale, cu Retezatul Haţeg şi Unirea Alba Iulia, şi un meci cu Măgura Pui.
Minerul Uricani / 20 de jucători 
La reunirea echipei din Liga a IV-a Minerul Uricani au participat 20 de jucători.
În marea lor majoritate tineri sub 20 de ani.
Din păcate, starea proastă a terenului, care arată mai mult ca un patinoar, nu le permite jucătorilor din Uricani să se pregătească pe teren, ci mai mult la sala de sport.
„Vom merge şi în returul de campionat pe mâna tinerilor şi să facem cât mai multe puncte pentru a scăpa din subsolul clasamentului”, a declarat preşedintele Vasile Scurtu.
Acesta va conta şi în returul campionatului pe serviciile mai experimentaţilor jucători: Traian Câmpean, Viorel Mihăilescu, Cornel Irina, Gabriel Trestian.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii