Fotbal Liga 3. Devenii – neînvinși

Fotbal Liga 3. Devenii – neînvinși

Timp de citire: 2 minute

FCU II Craiova – CSM Jiul Petroșani

În serie 7 a Ligii 3, CSM Jiul Petroșani a pierdut disputa de la Craiova. Gruparea craioveană s-a impus cu scorul de 3-1 (2-0). Se pare că în acest sezon jiuliștii vor lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa din Vale este pe locul 6 în clasament.

Au marcat: Sîrbu (min. 6), Zanfir (min. 32), L. Duță (min. 77) – June (min. 70 – penalty)

FCU II Craiova: Enache – Ciucă, Diamantis, Iordache, Stăncălie – Zanfir, Biosan – Cîrstea, B. Duță, L. Duță – Sîrbu

Antrenor: Ovidiu Dănănae

Jiul Petroșani: Marcu – D. Filip  (min. 46 -Geangălă), Paliu, R. Stancu (min. 80 – Iorgulescu), Lovas – R. Sandu, Pencea (min. 80 – Ciubotariu) – Iftimie (min. 46 – June), Ferhaoui (min. 65 – Istrate), Gaspar – Dănăilă

Antrenor: Adrian Enășescu

CSC Ghiroda- CSM Deva

Vineri după–masă, într-un meci contând pentru etapa a XII-a din seria 7 a Ligii 3 de fotbal, s-au întâlnit CSC Ghiroda și CSM Deva. A fost derby-ul rundei, față în față aflându-se două echipe de pe podium, devenii fiind pe primul loc, în vreme ce trupa din Timiș ocupa poziția a treia.

Așa cum era de așteptat, partida a fost una extrem de echilibrată. A fost un meci în care ambele echipe au făcut o mare risipă de energie, partida încheindu-se cu un echitabil rezultat de egalitate, scorul final fiind de 0-0.

În urma acestei remize albe din deplasare, CSM Deva rămâne singura echipă neînvinsă din serie și își păstrează prima poziție în clasament, cu 26 de puncte. Fotbaliștii de la Ghiroda sunt tot pe locul al treilea, la patru puncte de echipa deveană.

Pe locul al doilea se mențin cei de la ACSO Filiași, cu 25 de puncte, aceștia câștigând, cu 5-1, deplasarea de la Universitatea 2 Craiova.

Meci amânat

Meciul din etapa viitoare al echipei devene, de pe teren propriu, cu Universitatea 2 Craiova, a fost amânat pentru data de 29 noiembrie, de la ora 14:00, întrucât trupa din Bănie are jucători convocați la loturile naționale juvenile în această perioadă. În această situație CSM Deva va reveni pe gazon pe 25 noiembrie, de la ora 14:00, când va juca tot în deplasare, la Turnu Severin, cu Viitorul Șimian.

Rezultatele etapei 12

Vineri, 11 noiembrie:

CSU Craiova II – ACSO Filiași: 1–5

Ghiroda și Giarmata Vii – CSM Deva: 0–0

FCU Craiova II – Jiul Petroșani: 3–1

Sâmbătă, 12 noiembrie:  

Viitorul Șimian – Gilortul Tg. Cărbunești

CSO Turceni – Voința Lupac

Etapa viitoare, nr. 13

Vineri, 18 noiembrie:

Ghiroda și Giarmata Vii – FCU Craiova II

ACSO Filiași – Viitorul Șimian

Gilortul Tg. Cărbunești – CSO Turceni

Sâmbătă, 19 noiembrie:

Voința Lupac – Jiul Petroșani

Miercuri, 29 noiembrie:

CSM Deva – CSU Craiova II

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii