Fotbal • Liga a IV-a

Fotbal • Liga a IV-a

Timp de citire: 3 minute
Răzvan Drăgoescu – inginer la INSEMEX
Unul dintre jucătorii talentaţi ai Văii Jiului, Răzvan Drăgoescu, fiul fostei ghete de aur a atletismului românesc Petru Drăgoescu, a lua o decizie importantă pentru cariera sa.
Deocamdată a decis să-şi pună crampoanele în cui, să ia pixul şi diplomatul şi să îmbrăţişeze o altă carieră, deloc uşoară. În această lună tânărul s-a angajat în cadrul Departamentului Securităţii Resurselor Minerale în Laboratorul Securitate Minieră şi Ventilaţie Industrială. „Deocamdată nu ştiu ce voi face cu fotbalul. Nu am luat încă o decizie în acest sens. Probabil că în timpul liber voi juca la o echipă din Liga a IV-a din Vale. Deocamdată las timpul să deicidă. În momentul de faţă vreau să mă axez pe locul de muncă. Dacă e să iau o decizie, probabil voi pune umărul la o promovare cu Inter Petrila, dar nu e nimic concret”, a declarat fostul jucător al Jiului.
„Gulie” a revenit la Jiul
După ce la un moment dat nu s-a mai prezentat la antrenamentele Jiului, unul dintre tinerii de perspectivă, Mihai Bălăuţă, zis „Gulie”, s-a alăturat juniorilor în cantonamentul de la Turda. Jucătorul, care la un moment dat a căzut în mrejele iubirii, lăsând deoparte fotbalul, s-a luminat la cap şi a revenit în echipa lui Cosmin Kanduth.
„Mihai Bălăuţă este un jucător cu o forţă explozivă nemaiîntâlnită. Din păcate, dacă nu îşi schimbă atitudinea faţă de acest joc, se va lăsa de fotbal. I-am spus şi lui lucrul acesta şi sper să-l conştientizeze”, declara nu demult antrenorul acestuia, Cosmin Kanduth. De două ori campion judeţean, jiulistul visează să ajungă din nou pe podiumul naţional, acesta fiind la un moment dat golgheterul echipe sale. „Îmi doresc să joc măcar la liga a doua sau a treia, iar peste câţiva ani la Steaua, aşa cum a ajuns Pintilii”, spunea Bălăuţă, atacant de meserie.
Lidera a trecut la treabă
CS Inter Petrila, campioana de toamnă a judeţului, şi-a reluat antrenamentele pentru returul campionatului, care va debuta pe data de 25 martie.
Petrilenii s-au bucurat de o lungă vacanţă. Acum au trecut la mişcare, în ciuda terenului foarte greu. În primă fază, jucătorii Interului vor face o acomodare la efort, după care îşi vor stabili programul cu jocurile amicale, de preferinţă în afara Văii unde poate terenurile sunt mai practicabile. Nu este exclus niciun stagiu de pregătire în Parâng.
A luat-o din loc şi Universitatea
Chiar dacă e măcinată de multe probleme interne, a început pregătirea şi Universitatea Petroşani, sub comanda aceluiaşi Gabi Niţu. Gura lumii spune că turul de campionat foarte slab pe care studenţii l-au avut este din cauza plecării de la echipă a lui Marius Cucăilă, cel care în momente mai grele ar fi venit cu bani de acasă şi i-a încurajat pe jucători. Să sperăm că va răsări soarele pe strada echipei studenţeşti, o echipă cu tradiţie în fotbalul de la noi.
Vulcanul începe mai târziu
Reprezentanta fotbalului din Vale în eşalonul al cincilea, CSM Vulcan, nu pare să traverseze una dintre cele mai faste perioade ale sale. Rămasă fără antrenorul Iosif Izsak, care a renunţat la funcţie, echipa şi-a amânat reunirea şi din cauza terenului impracticabil. De altfel, cu această problemă se confruntă majoritatea echipelor din Vale, care au ales pregătirea la sală în dauna celei în are liber. Din retur de gruparea din Vulcan se va ocupa fostul portar Dorin Mârşava.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii