Foc continuu la juniori

Foc continuu la juniori

Timp de citire: un minut

De departe, disputele de la meciurile de fotbal ale juniorilor par a fi cele mai captivante. Meciurile cele mai interesante se joacă la U19. Protagoniste sunt Jiul, Lupeniul, Uricaniul și Deva.

Acolo, echipa Jiul a câștigat, în deplasare, pe terenul celor de la Viitorul Șoimuș, cu scorul de 1-2. Echipa este pregătită de Damian Militaru și Cosmin Kandut.

La această categorie, U19, CSM Deva a trecut pe primul loc.

Astfel, a fost schimbare de lider în Campionatul Județean de fotbal U19. În urma disputării meciurilor din etapa a zecea, penultima a turului, CSM Deva a trecut pe primul loc, în detrimentul celor de la Minerul Lupeni.

CSM Deva a câștigat, cu 12-0, deplasarea de la ultima clasată, Șoimul Băița, rezultat care, coroborat cu cel din meciul Minerul Lupeni – CSC Sântămăria Orlea, scor 4-1, face ca trupa din Cetate, pregătită de Marius Tănasă și Alexandru Doboș, să treacă pe primul loc în clasament. Detronând astfel, din fruntea ierarhiei, formația din Valea Jiului. Cum ambele echipe au câte 27 de puncte, departajarea este făcută de golaveraj, devenii având +56, iar cei de la Lupeni +48.

Revenind la meciul de la Crăciunești, acolo unde își dispută partidele de pe teren propriu cei de la Șoimul Băița, și ținând cont de proporția scorului, este clar că jocul a curs într-un singur sens, adică spre poarta gazdelor. Scorul a fost deschis de Costică, portarul devean, dintr-o lovitură de pedeapsă, iar apoi golurile au început să curgă.

Pentru CSM Deva, în meciul cu Șoimul Băița, au mai reușit câte o „dublă” Penzeș și Nicoară, iar Silvestru, Moisă, Voiculescu, Sita, Bulzan, Iacob și David au înscris, fiecare, câte un gol.

Etapa viitoare, cea care încheie turul, CSM Deva U19 va întâlni, pe teren propriu, pe Minerul Uricani, penultima clasată. Partida este programată pentru joi, 9 noiembrie, cu începere de la ora 15:30, și se va disputa pe terenul sintetic de la stadionul „Cetate” din Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii