Fântânile arteziene ale Petroşaniului / Mai funcţionează una din trei

Fântânile arteziene ale Petroşaniului / Mai funcţionează una din trei

Timp de citire: un minut

Anul acesta a fost unul cu ghinion pentru fântânile arteziene din Petroşani. Sunt trei la număr. Dintre acestea doar una mai funcţionează.

Fântâna din Parcul „Carol Schreter” stă pe tuşă de câteva luni, cea de pe pietonala din centru nu a funcţionat deloc vara aceasta, iar cea din Piaţa Victoriei îşi face treaba cu prisosinţă.

Cu toate acestea, pe perioada 12 iulie – 12 august, Gerom se va ocupa de asigurarea serviciilor de întreţinere ale celor trei fântâni arteziene. Acestea vor fi curăţate, li se va spăla bazinul, vor fi desfundate duzele, curăţat sorbul pompelor, gresate şi aerisite pompele, verificate periile, curăţate supraplinele şi se vor efectua servicii la partea electrică de două ori pe săptămână, şi la nevoie mai des. Pentru aceste servicii se va achita o taxă totală de 800 de lei per fântână.

Fântâna din Parcul Carol „Schreter” a fost dată în lucru pentru servicii de reabilitare în urmă cu câteva luni, după ce anul trecut a funcţionat prost din cauza defecţiunilor. Pe lângă reparaţiile la sistemul de automatizare au fost incluse şi cele estetice, de refacere a suprafeţei bazinului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii