Facturile au dat-o de gol

Facturile au dat-o de gol

Timp de citire: un minut
Ieri dimineaţă, Vladimir Răzvan Şorodoc, agent de pază la Şcoala Gimnazială nr.4 din Vulcan, a făcut o descoperire demnă de un detectiv. A identificat persoana care a aruncat o pungă cu gunoi menajer peste gardul vestic al curţii şcolii.
Nu a fost nevoie
să stea la pândă sau să deruleze înregistrările de pe camera de luat vederi amplasată la intrarea dinspre strada Vasile Alecsandri a şcolii. A trebuit doar să se aplece şi să ridice câteva hârtii care i-au atras atenţia. Acestea erau facturi de telefonie mobilă şi de la Enel, emise pe numele unei femei care locuieşte în scara a III-a a blocului S63. Bloc aflat la doi paşi de şcoala nr. 4. Agentul de pază l-a sunat, mai apoi, pe viceprimar, iar un echipaj de poliţişti locali a venit şi a luat documentele incriminatorii.
Ce a urmat
e doar de bănuit. Este posibil ca femeia al cărei nume apare pe facturi să-l fi trimis pe unul dintre copii ei, ca să ducă gunoiul. Acesta, din comoditate sau poate că aşa i-a văzut făcând şi pe alţii, a aruncat punga cu mizerii în curtea şcolii. Nu ştiu dacă doamna în cauză va fi un fel de Acar Păun feminin, acum, după ce, în ciuda avertismentelor, unii locatari din vecinătate au continuat să-şi arunce reziduurile menajere în curtea şcolii. Poate că, în cel mai bun caz, s-a ales cu o atenţionare. Şi cu sfatul ca, altădată, să nu-şi mai trimită copiii cu gunoiul. Şi, dacă totuşi o va face, să le spună să-l ducă la containerul din capătul străzii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii