Evenimente nefericite şi şoferi inconştienţi pe drumurile din judeţ

Evenimente nefericite şi şoferi inconştienţi pe drumurile din judeţ

DISTRIBUIȚI

Beţi la volan

În data de 5 mai, în jurul orei 05:00, poliţiştii rutieri au  oprit pentru control, pe DN7, pe raza municipiului Orăştie,  autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani, din  Orăștie. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare  de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la U.P.U. Orăștie, unde, însă,  a refuzat recoltarea de probe biologice  de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi zi, în jurul orei 16:00,  poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe DN7, pe raza municipiului Orăştie, un bărbat în vârstă de 60 de ani,  din municipiul Deva.   Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare  de 0,93 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-a adus cunoștință că urmează să fie condus la U.P.U. Orăștie, pentru recoltarea de probe biologice, moment în care acesta, fără încuviințarea poliţiştilor, a demarat în trombă, cu toate că pe sensul său de deplasare circulau autovehicule.

În scurt timp însă, poliţiştii au  oprit autoturismul condus de bărbat pe DN7, la km.366+900 m. Bărbatul a fost condus la U.P.U. Orăștie, unde a refuzat recoltarea probelor biologice  de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Accidente la Luncoiu de Jos şi la Deva

Luni, 7 mai , în jurul orei 00:05, un tânăr în vârstă de  20 de ani, din municipiul Brad, în timp ce conducea un autoturism, pe  D.J 706B,   la intersecția cu D.N 76, pe raza comunei Luncoiu de Jos, a pierdut controlul volanului, lovind gardul unui imobil. Conducătorul auto a fost cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,38 mg/l alcool pur in aerul expirat.  În urma evenimentului rutier, conducătorul auto  a fost rănit uşor.

Duminică, 6 mai, în jurul orei 16:25, un bărbat de 45 de ani, din comuna Hărău, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Iuliu Maniu, din Deva, la intersecția semaforizată cu bulevardul Decebal (întâlnind culoarea  galben intermitent), a pătruns în intersecție fără a respecta semnificația indicatorului cedează trecerea, motiv pentru care a intrat în coliziune cu  autoturismul condus pe drumul prioritar de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva.  În urma evenimentului rutier a rănirea ușoară a două pasagere, în vârstă de 21 şi 41 de ani, ambele aflate autoturismul care a produs evenimentul rutier.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii