Ești în căutare de electrocasnice? Iată cui trebuie să acorzi atenție sporită!

Ești în căutare de electrocasnice? Iată cui trebuie să acorzi atenție sporită!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 3 minute

Aparatele electrocasnice au devenit unele dintre cele mai importante aspecte ale oricărei locuințe. Odată cu dezvoltarea a noi și noi dispozitive inteligente și ajutoarele casnice au luat avânt, existând acum pe piață tehnologii inteligente de stocare și pregătire a alimentelor. Tocmai datorită faptului că tehnologiile s-au schimbat, trebuie să știi căror electrocasnice trebuie să le acorzi atenție mai mare atunci când decizi să efectuezi o achiziție.

Află care sunt electrocasnicele care necesită o atenție sporită la achiziție

  1. Mașina de spălat rufe

Printre cele mai căutate electrocasnice la momentul actual sunt mașinile de spălat rufe. Atunci când vine vorba despre alegerea potrivită, va trebui să ai în vedere diferite elemente, cel mai important fiind clasa energetică în care se încadrează. În acest sens, orientează-te către o mașină de spălat A – A+++. Va trebui să te uiți, mai apoi, la consumul mediu de litri pe an, cât și la numărul de rotații pe minut disponibile. Variantele mai slabe vor avea opțiuni până la 800-1000 de RPM, însă o mașină de spălat cu cel puțin 1200 este cea mai recomandată. În final, evaluează și programele de spălare disponibile, cât și ce alte funcții îți permite mașina de spălat, cum ar fi uscarea rufelor.

  1. Combina frigorifică

Combina frigorifică trebuie obligatoriu aleasă cu grijă pentru că pe aceasta te bazezi să îți țină alimentele în siguranță, fără să se strice sau să existe depuneri neplăcute de apă. În primul rând, în funcție de nevoile tale și de mărimea locuinței, va trebui să te decizi asupra spațiului de depozitare. Precum la mașina de spălat rufe, se recomandă alegerea unei combine frigorifice cu o clasă energetică notată între A și A+++. În final, fii atent la ce compartimente sunt prezente, fiindcă majoritatea dintre acestea au spații de depozitare speciale pentru diferite alimente, cum ar fi legumele.

  1. Cuptorul

Acesta este probabil cel mai greu de ales electrocasnic, deoarece va trebui să ai în vedere mai multe elemente înainte de a-ți achiziționa unul. În primul rând, va trebui să alegi dacă dorești un cuptor electric, modern sau unul pe gaz, în stil mai retro. Totodată, va trebui să alegi dacă vei lua un cuptor incorporabil sau unul de sine stătător, spațiul fiind cel mai important factor. În acest sens, poți opta către un set de electrocasnice de la Sensodays.ro, care să îți ofere o mai mare flexibilitate de cumpărare. În final, aruncă un ochi peste diferitele funcții oferite, în cazul cuptoarelor electrice, a temperaturilor maxime, cât și a posibilității de autospălare, cum ar fi cea catalitică, piroliza, Aqua Clean sau Eco Clean.

  1. Aspiratorul

Chiar dacă aspiratorul poate părea un dispozitiv destul de banal în locuință, alegerea acestuia trebuie să fie destul de grijulie. Aspiratorul va fi cel mai bun prieten al tău în eliminarea murdăriei de pe parchet, gresie sau covor, tocmai de aceea puterea și eficiența acestuia sunt foarte importante. Va trebui, în acest sens, să fii foarte atent la puterea de absorbție, care ar trebui, ideal, să fie undeva la 300 de wați, iar puterea motorului să fie în jur de 2000 de wați. Mai mult, dacă locuiești la bloc, vei fi înclinat să optezi pentru un aspirator mai silențios, dar la fel de puternic.

 

Dispozitivele și aparatele electrocasnice au schimbat modul în care omul își desfășoară activitățile, acestea facilitând fiecare activitate, de la spălatul rufelor, până la curățenie și depozitare sau preparare. De aceea, trebuie să acorzi foarte mare atenție atunci când alegi un produs electrocasnic, mai ales pentru că sunt destul de costisitoare.

 

Sursa foto: Unsplash.com

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii