Echipa ROBOTX de la ”Traian Lalescu” a făcut o figură bună la...

Echipa ROBOTX de la ”Traian Lalescu” a făcut o figură bună la FirstTechChallange

Timp de citire: un minut

Echipa de robotică a Colegiului Național de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara a participat în perioada 24 -26 martie  la etapa națională a concursului , cel mai important concurs internațional de robotică pentru elevi. După cinci meciuri câștigate din șase partide jucate, echipa s-a clasat pe poziția a treia și a jucat în semifinale. Aici a pierdut, însă experiența acestui concurs nu se compară cu nimic.
ROBOTX  este robotul realizat de cei peste 20 de elevi ai colegiului, coordonați de domnul profesor Nistor Mircea. Echipa de concurs a fost mai mică, formată din următorii elevi: Vîrtan Răzvan Nicolae, Budiul Cristian Carol, Lorinczi Darius Andrei, Cunțan Andrei Danuț, Artean Alina Maria, Iorga Andrei și Saucă Raul.

Echipa câștigătoare a FirstTechChallange România este cea a Liceului Teoretic Stefan Odobleja din București și va reprezenta România la etapa finală a concursului,organizată în luna aprilie la St. Louis SUA.
”Felicităm elevii hunedoreni participanți la această competiție pentru performanța obținută! De asemenea, ne exprimăm recunoștința față de domnul profesor Nistor Mircea pentru dăruirea și implicarea dovedită în activitatea de dascăl!”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii