Echipa de fotbal CNS „Cetate” Deva este în Liga a III-a

Echipa de fotbal CNS „Cetate” Deva este în Liga a III-a

Timp de citire: un minut

Primăria Deva subliniază astăzi performanța echipei de fotbal a oraşului, care a promovat în Liga a III-a, după rezultatul excelent obţinut în barajul jucat cu Gilortul Tg. Cărbuneşti. Meciul retur s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea CNS „Cetate” Deva. La finalul celor două manşe, băieţii de la Deva au învins echipa olteană cu scorul general de 11-3.

”Felicitări jucătorilor, antrenorului Marius Sîrbu, oficialilor clubului şi tuturor celor care au crezut în echipa CNS Cetate Deva. Unul dintre cei mai înfocaţi susţinători a fost profesorul Simion Molnar. A fost, de altfel, unul dintre iniţiatorii proiectului, a pus mult suflet şi a contribuit cu toată priceperea sa la construcţia noii echipe care să reprezinte cu adevărat oraşul.

Meciul de sâmbătă de la Tg. Cărbuneşti a fost dedicat preşedintelui onorific al CNS Cetate Deva, profesorul şi istoricul Simion Molnar. Jucătorii au evoluat pe tot parcursul meciului cu banderolă neagră pe braţ şi toţi cei prezenţi au ţinut un moment de reculegere în memoria sa”, transmite biroul de presă.

Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii