E-Distribuție Banat, E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea anunță noile numere fără taxe...

E-Distribuție Banat, E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea anunță noile numere fără taxe pentru relații cu clienții

Timp de citire: un minut

Companiile E-Distribuție Banat, E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea anunță noile numere tip TelVerde, prin care clienții vor putea apela fără taxe centrele pentru relații cu clienții, din rețelele de telefonie din România.

Pentru a facilita comunicarea cu clienții și pentru a preîntâmpina eventuale probleme, noile numere vor funcționa în paralel cu cele actuale, care rămân valabile.

Astfel,clienții vor putea intra gratuit în legătură telefonică cu centrul de relații cu clienții la 0800 070 888 pentru Regiunea Muntenia Sud, 0800 070 444 pentru Regiunea Banat și 0800 070 555 pentru Regiunea Dobrogea.

Cele trei companii gestionează și modernizează rețelele electrice din regiunile menționate, având ca obiectiv principal îmbunătățirea calității serviciului de distribuție. Firmele distribuie anual circa 15 TWh de electricitate printr-o rețea de peste 90.000 km.

Potrivit rapoartelor Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), E-Distribuție Muntenia a fost în ultimii trei ani cel mai performant operator de distribuție din România din punct de vedere al calității serviciului de distribuție. Astfel, durata medie a întreruperilor per client/an (SAIDI – System Average Interruption Duration Index) la E-Distribuţie Muntenia a fost în 2015 de 221 de minute, cel mai bun nivel din țară.

Companiile E-Distribuție Banat și E-Distribuție Dobrogea au înregistrat anul trecut un nivel al SAIDI de 247 minute și, respectiv, 234 minute, media la nivel național fiind de 308 minute.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii