După cum era de așteptat…/ Judeţul a ratat promovarea în Liga a III-a

După cum era de așteptat…/ Judeţul a ratat promovarea în Liga a III-a

DISTRIBUIȚI

Echipa de fotbal Retezatul Hațeg a terminat cele două meciuri de baraj cu scorul general de 1-3 în fața echipei Pecica Arad.

Retezatul Hațeg: Pașca – Ardeleanu, Ionașcu, Marcu (min. 65 – Tomoni), Tămășiloni (min. 82 – Enache) – Pițigoi, Pușcă – Popa (min. 75 – Dăncescu), Buzducea, Țiric – Popesc.
Rezerve: Bobu – Mariș, Roșca și Itul.
Antrenor: Flavius Itul.
Pecica Arad: Rusu – Țugulescu (min. 38 – T. Bodri), Gabor, Wild, Aldan – A. Ponta (min. 38 – Copil), S. Popa, Arsene, Huțanu – Puie (min. 85 – Blănaru), Măgulean (min. 61 – Moraru). Rezerve: Iosub – Drîglă și Păcurar.
Antrenor: Dan Stupar.
Arbitri: Vladimir Nagy (Aiud) – Radu Pașcu (Satu Mare), Ludovic Zifceac (Aleșd).
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timișoara), Antonie Burtea (Reșița).
Circa 500 de spectatori în tribună și la gard au asistat la meciul de la Hațeg, iar 50 de spectatori au venit de la Pecica să-și încurajeze favoriții.
Pecicanii au avut o primă lovitură de colț respinsă de apărarea gazdelor.
Oaspeții fructifică începutul bun, încă din minutul 6. Măgulean pasează la Puie la 19 metri și acesta șutează frumos, la semiînălțime, lângă bara din dreapta lui Pașca: 0-1.
Deși conduce, Pecica rămâne sus și face presing.
Min.18. Buzducea a șutat din lovitură liberă de la 19 metri ușor lateral stânga; fundașii au respins până la Țiric ce nu a mai reușit să reșuteze.
Min. 21. După trei minute de posesie a gazdelor în jumătatea adversă, pecicanii au ieșit cu minge lungă pentru Huțanu, Ardelean greșește în primă fază, căpitanul Progresului părea că scapă spre poartă, dar fundașul revine și îl deposedează prin alunecare.
Min. 48. Hațegul a început în atac, a avut și două oportunități. Mai întâi Țiric a pătruns în viteză pe stânga și a pasat în centrul careului dar a intervenit salvator Gabor, faza a continuat pe dreapta de unde Buzducea a centrat iar Popesc a reluat cu capul milimetric peste poarta lui Rus.
Min.55. Lovitură liberă pentru Hațeg, 20 de metri lateral stânga, Pițigoi a trimis în careu dar Măgulean a respins.
Min. 60. A trecut o oră de joc la Hațeg, Pecica este stăpână pe situație, în ciuda faptului că echipa gazdă are mai mult balonul.
Min. 74. Ocazie imensă pentru pecicani, Puie a fost angajat în careu pe stânga de Arsene, a schimbat pe dreapta, unde Huțanu a preluat în 7 metri dar finalizează mult peste poartă.
Min. 80. Popesc a trimis filtrant pentru Tomoni, dar Rusu s-a interpus și a reținut mingea.
Min. 81. Huțanu l-a angajat pe Arsene în adâncime, acesta a pătruns până la marginea careului și a trimis puternic, puțin peste transversală.
Min. 83. Copil a pătruns pe stânga, i-a pasat la Puie la punctul cu var, dar acesta a reluat telefonat cu latul în brațele lui Pașca. Progresul Pecica câștigă și manșa retur a barajului și promovează în Liga a III-a, unde vor fi 5 echipe din județul Arad. Din păcate, judeţul nostru ratează ocazia de a mai avea o reprezentantă în liga a treia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii