După ce-a stat ascuns în zăpadă / Gunoiul din cimitirul nou al...

După ce-a stat ascuns în zăpadă / Gunoiul din cimitirul nou al Vulcanului şi-a scos şi el faţa la soare

Timp de citire: un minut
S-a topit zăpada, iar grămezile de gunoi de tot felul au ieşit din nou la iveală. Nu sunt ascunse prin cine ştie ce locuri dosnice, ci sunt chiar în drum.
În cel care duce
la telegondola de acces în Pasul Vâlcan. Pe partea dreaptă, imediat ce începi să urci dealul de la marginea cimitirului vechi, le vezi înşirate de-a lungul gardului de lemn al cimitirului nou. Particular, cum i se mai spune. Nu una, ci câteva grămezi banane de gunoi – coroane şi frunze uscate, pământ etc. – deranjează privirea oricui trece pe acolo. Şi unde mai pui că, în câteva locuri, nici gardul din lemn nu se simte bine. Ca să nu mai vorbesc ce este la poarta mare a cimitirului. Intrarea este pe trei sferturi obturată.
Problema gunoiului
care a invadat cimitirul nou a mai fost pusă în discuţie în paginile acestui ziar. Dar, din păcate, pare-se că nimeni nu este interesat în rezolvarea ei. Dacă nu proprietarul terenului, care, în mod normal, ar trebui să aibă grijă şi de curăţenia lui, ne aşteptam ca administraţia publică locală vulcăneană să pună lucrurile la punct. Nu în sensul de a-i trimite pe cei de la ajutorul social, ca să facă ordine. Nicidecum. Ci de a-i expedia o notificare administratorului acelui cimitir. Iar dacă acesta nu se va conforma, nu trebuie să spun eu care ar urma să fie următorul pas întreprins.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii