După ce a primit bani de la guvern pentru repararea unor drumuri...

După ce a primit bani de la guvern pentru repararea unor drumuri vicinale afectate de ploi / Primăria Aninoasa reface în această perioadă 13 drumuri pietruite din localitate

Timp de citire: un minut
În aceste zile, trei firme din Valea Jiului  – care au făcut oferte avantajoase Primăriei Aninoasa – execută pe mai multe tronsoane lucrări de refacere (mai exact, la 13 drumuri aninosene). Vorbim aici de drumuri neasfaltate, care erau pietruite, şi care în urma ploilor abundente şi a torenţilor care s-au scurs de pe versanţi au fost „spălate” de ape pe anumite segmente de drum.
Această reabilitare este posibilă deoarece primăria din localitate a primit din fondul de urgenţă (rezervă) al Guvernului suma de 8 miliarde de lei vechi, „bani destinaţi refacerii drumurilor după calamităţi”, după cum ne precizează primarul Nicolae Dunca.
„Cele 13 străzi pietruite afectate de ploi şi la care se lucrează sau se va lucra sunt: Dănuţoni, Costeni 1 şi Costeni 2, Uzinei, Gheorghe Doja, Simion Bărnuţiu,
Republicii, Horia, Sadoveanu, Bucureşti, Gheorghe Lazăr, Mărtineşti şi Izvorului. Practic, pe anumite tronsoane afectate se bagă piatră, care apoi se cilindrează, şi se refac şanţurile de scurgere a apei. Până când încep ploile de toamnă, lucrările vor fi gata. Sper să se poată circula toamna aceasta pe drumuri cât mai bune”, ne-a declarat Nicolae Dunca.
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii