După apelul primarului Lucian Resmeriță de acum câteva săptămâni, / Acţiune de...

După apelul primarului Lucian Resmeriță de acum câteva săptămâni, / Acţiune de ecologizare cu mobilizare generală exemplară la Lupeni

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

O acțiune de ecologizare fără precedent a avut loc în municipiul Lupeni la finalul săptămânii trecute, demonstrând faptul că atunci când mobilizarea unei comunități există, nimic nu poate fi imposibil. O bună parte din zonele de pe malurile Jiului de Vest din Cartierul Bărbăteni au fost de-a dreptul „arate” și „periate” de zeci de lupeneni, mulți tineri de la școli și licee, dar și din cadrul unor instituții și asociații, alături de oameni de toate vârstele, femei și bărbați.
De acest lucru ne-a vorbit și primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță, cel care a participat în mod direct la acțiune, alături de funcționari și alți angajați ai primăriei.
„Împreună cu cetățeni ai municipiului Lupeni, de la cei mai mici până la cei mai mari, am participat la o amplă acțiune de ecologizare pe malurile Jiului de Vest din Bărbăteni. Prin astfel de acțiuni ne dorim să încurajăm toți cetățenii municipiului nostru, în sensul că ne dorim să fie responsabili față de mediul înconjurător, față de comunitatea unde trăiesc, locuiesc și muncesc. Le mulțumesc personal și pe această cale tuturor celor care s-au implicat în mod direct și indirect la această acțiune, tuturor partenerilor ce au ținut să sprijine această acțiune de ecologizare, practic cea mai mare în acest an. Acesta este un prim episod dintr-o serie de acțiuni de ecologizare ce vor cuprinde și alte zone ale municipiului. Faptul că la acțiune au venit foarte mulți oameni, tineri și maturi, care și-au lăsat alte treburi din timpul liber și au ținut să fie prezenți, demonstrează că avem oameni în Lupeni cărora le pasă de cum arată localitatea lor, oameni harnici, gospodari și de mare calitate. Cu toții ne dorim un Lupeni curat. Împreună suntem mai puternici”, a ținut să ne transmită după acțiune, cu entuziasm, primarul Lucian Resmeriță.
Fiindcă, nu-i așa, acești oameni merită respectul tuturor, iată instituțiile care s-au prezentat la acest „apel” al ecologizării Bărbăteniului:
„LEO Club” Lupeni „Via Regis”; „Lions Club” Petroșani „Via Regis”; „Salvați Copiii” România – filiala Lupeni (reprezentant Gianina Blăjan); „Crucea Roșie” – subfiliala Lupeni (reprezentant Alina Axiniei); Serviciul Public „Salvamont” Straja – Lupeni; Asociația „Copii pentru Viitor” Lupeni (reprezentant Anca Iordănescu); Asociația Părinților din Școala Generală nr. 2 Lupeni – „Educația Pro” (reprezentant prof. Adrian Mircea);  Asociația Umanitară „Casa de Copii” Lupeni (reprezentant Ligia Avrămescu); Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Lupeni (reprezentanți – prof. Daniel Ianoși, prof. Mihaela Râpă, ec. Mihaela Cazacu, Felician Ioan Saitis); Liceul Tehnologic Lupeni (reprezentanți prof. Veronica Ambruș, prof. Nica Loredana Popa); Școala Gimnazială nr. 1 Lupeni; Școala Gimnazială nr. 2 Lupeni (reprezentanți prof. Emanuela Mircea, prof. Georgeta Macarie) ; Școala Gimnazială nr. 3 Lupeni (reprezentant prof. Carmen Parnica); Grădinița „Lumea Copiilor” Lupeni și Primăria municipiului Lupeni.

1 COMENTARIU

  1. Razmerita sa spuna cum a fost scos afara cercetarea științifică din Aleea liliacului 2 cum a anulat un drept inviolabil pe tara. Cum a facut curat cu evidenta financiar contabila. Ce TARA E ASTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii