După 25 de ani petrecuți la „operativă” în cadrul Jandarmeriei Române și...

După 25 de ani petrecuți la „operativă” în cadrul Jandarmeriei Române și după peste 6000 de misiuni executate, / „Jandarmul cu braţe de fier”, Adrian Piper se retrage din activitate cu simţul datoriei împlinite!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Vrem nu vrem, viața trece peste fiecare. Vine un moment pentru oricine să spună „adio” carierei, să spună un „la revedere” foștilor colegi de muncă, cei care au stat alături o viață și cu care s-au împărțit sarcinile de serviciu și să plece cu demnitatea omului care și-a făcut datoria acolo unde a fost pus să și-o facă de șefi și de fișa postului.  

La fel se poate spune azi și de un brav subofițer de jandarmi hunedoreni, supranumit de colegi și de presă „jandarmul cu brațe de fier”. Un om care, după 25 de ani de carieră militară în Jandarmeria Română și după peste 6.000 de misiuni executate, din care foarte multe periculoase și riscante, a intrat din 15 septembrie în lumea cadrelor militare în rezervă.
Este vorba de un subofițer, plutonierul adjutant șef Adrian Piper, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara. Piper e cunoscut în tot județul pentru acțiunile la care a participat, menite să readucă liniștea și siguranța cetățenilor hunedoreni, dar și pentru pasiunea sa în culturism, unde va continua și după ieșirea la pensie să activeze și să pregătească în acest sport tineri talentați și de perspectivă.
„Trecerea în rezervă a unui cadru militar reprezintă un moment de grea încercare pentru cei care s-au dedicat Armei, iar plutonierul adjutant șef, Adrian Piper, este unul dintre ei, un reper de profesionalism și moralitate, apreciat și respectat de colegi. După ce își va așeza uniforma cu grijă în dulap, va continua să pregătească tineri care doresc o carieră sportivă în culturism, un sport pe care l-a practicat cu succes, fiind premiat în nenumărate rânduri la competiții naționale și internaționale. El va rămâne „sufletește” alături de colegii mai tineri pe care i-a încurajat și i-a pregătit pentru munca operativă imediat ce finalizau instituțiile militare de învățământ. La final, dar la început de nou drum, noi, jandarmii din activitate, îți transmitem cu drag: multă sănătate, multe bucurii și o pensie cât mai îndelungată!”, i-a fost transmis printr-un mesaj lui Adrian Piper de către foștii șefi și colegi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara.
Și ZVJ îi dorește tânărului pensionar să se bucure cât mai mult de pensie și, de ce nu, să continue să fie util oamenilor chiar și din postura de „rezervist”!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii