După 20 de ani neîntrerupți / Înfrățirea Petroșani-Varpalota continuă

După 20 de ani neîntrerupți / Înfrățirea Petroșani-Varpalota continuă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Miercuria fost semnat Programul de acțiuni comune pe anul 2022

 

Programul comun de acțiuni între orașele înfrățite Petroșani și Varpalota, Ungaria, pentru anul 2022 a fost semnat de reprezentanți de la vârful celor două primării miercuri dimineață.

 

Acțiunea a avut loc în  miercuri, 16 martie, la „Sala Albastră” de la primărie, iar programul de acțiuni comune cuprinde activități culturale în primul rând, dar și sociale și pentru tineret, așa cum cele două părți ne-au obișnuit în decursul anilor.

„Am semnat în această dimineață împreună cu reprezentanții administrației publice locale din Varpalota – Ungaria, la sediul Primăriei municipiului Petroșani, Programul comun de acțiuni pentru anul 2022 dintre cele două comunități înfrățite.

Programul comun de colaborare cuprinde activități care sunt deja tradiționale în ambele localități, dar și noi acțiuni.

Acordul de înfrățire dintre Petroșani și Varpalota datează de mai bine de două decenii, iar semnarea acestui document a deschis o cale de dialog și acțiune deosebit de fructuoase între comunitățile române și maghiare, stabilite inclusiv prin intermediul acestui program comun de activități, care trasează liniile relațiilor bilaterale, atât în plan social, cât și cultural”, a transmis după eveniment primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii