Dublă crimă în Italia. Una dintre femei era din Lupeni

Dublă crimă în Italia. Una dintre femei era din Lupeni

Timp de citire: un minut

Două femei au fost găsite moarte în imobile diferite din zona Agrigento din Sicilia, Italia, vineri. Unul dintre trupuri a fost găsit de carabinieri carbonizat, celălalt într-o baltă de sânge. Suspectul principal este un tânăr român de 24 de ani.

Cele două femei sunt Maria Rus, de 54 de ani, care a fost găsită carbonizată, pe o canapea, în locuința sa, de către pompierii veniți să stingă incendiul.

Delia Zărnescu, din Lupeni, în vârstă de 58 de ani, văduvă, a fost găsită moartă într-o baltă de sânge. Femeia fusese înjunghiată de mai multe ori, în apartamentul său, situat la mai puțin de 200 de metri de al celeilalte românce ucise. Locuința a fost răscolită și jefuită.

Ancheta a fost preluată de procurorul adjunct Elettra Consoli și deputatul Salvatore Vella, care vor stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Sâmbătă, suspectul principal, un tânăr român de 24 de ani, a fost ridicat de carabinieri și dus la audieri. Principala ipoteză a anchetatorilor italieni este aceea că femeile ar fi participat la o petrecere unde s-ar fi consumat mult alcool, iar lucrurile, cel mai probabil, au degenerat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii