DSP Hunedoara – un pas important spre digitalizare!

DSP Hunedoara – un pas important spre digitalizare!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Din 9 mai se va putea verifica electronic, pe baza unui cod QR, oricând și de către oricine stadiul dosarului depus la DSP Hunedoara

 

Începând cu data de 9 mai anul curent, Direcția de Sănătate Publică Hunedoara lansează platforma on-line de afișare a stadiului dosarelor depuse la Compartimentul de Avize și Autorizare. Marea noutate practică pentru cei interesați este faptul că stadiul dosarelor depuse la DSP Hunedoara poate fi verificat în timp real de pe telefon, tabletă sau computer!

 

De la directorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei, am aflat vinerea trecută mai multe informații legate de acest pas important spre ceea ce se cheamă „digitalizare” și la ce adresă electronică se pot urmării aceste dosare depuse la DSP Hunedoara.

„Persoanele fizice sau juridice, reprezentanții instituțiilor care au depus la Direcția de Sănătate Publică Hunedoara dosare în vederea obținerii autorizației sanitare de funcționare, ori pentru obținerea certificării conformității sau pentru obținerea vizei anuale pentru autorizația sanitară, dar și pentru cererea de asistență de specialitate, vor putea verifica din data de 9 mai stadiul acestor dosare prin accesarea electronică a site-ului DSP Hunedoara, la adresa www.asphd.ro – secțiunea Verificare dosar.

Trebuie să se știe faptul că în acest moment în baza de date a DSP Hunedoara există aproape 1.900 de înregistrări, actualizarea pe această platformă a stadiului acestor dosare urmând ca de luni, 9 mai, să fie efectuată din sfert în sfert de oră. Ceea ce va face posibil ca fiecare instituție interesată sau persoană fizică să știe exact cum stă treaba cu dosarul pentru care așteaptă răspuns. Mai vreau să vă spun că fiecare persoane care depune dosarul de autorizare sau dosarul de avizare la instituția noastră, va primi un număr unic de înregistrare și un cod QR, fapt ce va permite accesarea platformei la adresa electronică pe care v-am spus-o, doar prin simpla scanare a codului, lucru ce se va putea face oricând de pe telefon, tabletă sau calculator. E un pas important pe care îl face și DSP Hunedoara în ceea ce privește digitalizarea de care se tot vorbește și acest lucru presupune o mai multă transparență în relația DSP Hunedoara – instituții – cetățean”, a declarat Sebastian Mezei pentru ZVJ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii