Drama fotbalistului Răzvan Oaidă

Drama fotbalistului Răzvan Oaidă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Răzvan Oaidă, mijlocașul central în vârstă de 24 de ani al lui FCSB, trece printr-o dramă, după ce mama fotbalistului a decedat.

 

La doar 52 de ani, Ionica Oaidă, mama fotbalistului de la FCSB, s-a stins din viață.

Aceasta a fost diagnosticată, în urmă cu cinci ani, cu cancer ovarian, conform Prosport.

Răzvan Oaidă a făcut anunțul trist pe Instagram, unde a postat o poză alb-negru cu mama sa, amândoi zâmbind, alături de un mesaj emoționant.

„Sunt puține cuvintele să descriu tot ce ai însemnat pentru noi, dar, dacă ar fi s-o fac, ai fost și vei rămâne totul”, a scris Răzvan Oaidă, pe Instagram.

Nu este prima dramă prin care Răzvan Oaidă trece. Tatăl fotbalistului de la FCSB a decedat în vara anului 2016, cu un an înainte ca mama lui să afle ce boală grea poartă. Răzvan Oaidă a recunoscut că moartea tatălui său l-a dărâmat.

„Au fost câteva momente nefericite, care m-au marcat de-a lungul timpului. Niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre lucrurile neplăcute din viața mea. Consider că absolut totul în viață se întâmplă cu un scop și sunt sigur că datorită acestor lucruri am devenit omul care sunt azi.

Dacă ar fi să aleg două momente din viața mea… Unul s-a întâmplat când tatăl meu a decedat, când simțeam că totul în jurul meu se prăbușește.

Fiind plecat din țară, mă simțeam atât de pierdut și durerea era mult prea mare, iar, la ceva timp distanță, mama s-a îmbolnăvit și diagnosticul a fost descurajant, refuzam să cred, dar cu ajutorul lui Dumnezeu reușim mereu să mergem mai departe, să devenim mai puternici”, spunea pentru zvj.ro, Răzvan Oaidă, în august 2021.

Răzvan Oaidă, jucător născut în Valea Jiului este un exemplu pentru mulți dintre copiii de aici care merg la fotbal. Are o poveste de viață emoționantă și motivantă, totodată.

Fotbalistul lui FCSB a vorbit pentru Ziarul Văii Jiului de câteva aspecte importante din cariera sa.

„Fotbalul l-am început în fața blocului, de la vârsta de 4-5 ani. Am început să bat mingea cu prietenii. Tatăl meu, văzând ca sunt pasionat și îndrăgostit de fotbal, de minge, m-a dus, cam pe la 6 ani, să mă antrenez la Jiul Petroșani, acesta fiind primul meu pas în fotbal.

Îmi amintesc cu drag de faptul că la început nu erau formate grupe de copii pentru vârsta mea, primele antrenamente au fost la o grupă cu copii cu vreo 4 sau chiar 5 ani mai mari decât mine!!

Ținând cont că tatăl meu a fost fotbalist, nu mi-a fost foarte greu!

Era un model pentru mine! Cred ca orice copil, într-o oarecare măsură, încearcă să își urmeze părinții, iar faptul că tatăl meu era foarte apreciat ca sportiv, îmi dădea și mie imboldul, motivația și dorința necesară de a face același lucru.

Eram pasionat, îmi plăcea să fac asta, eram fericit pe teren, să mă joc cu mingea toată ziua. Era bucuria copilăriei mele și aveam mulți prieteni, care împărtășeau cu mine acest sentiment”, spunea jucătorul, căruia ii dorim să găsească forțat necesară pentru a trece peste această dramă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii