Două echipe de pompieri au stins un incendiu la un șopron de...

Două echipe de pompieri au stins un incendiu la un șopron de pe Maleia

Timp de citire: un minut

Două echipaje, alcătuite din 9 pompieri, și o echipă de prim ajutor ale Detaşamentului Petroșani au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă situată pe strada Maleia. Pompierii, ajunși de urgență la locul incendiului, au reușit limitarea acestuia la un șopron cu o suprafață de aproximativ 10 mp, existând pericolul propagării arderii la o casă și o magazie de lemne aflate în apropiere.

Proprietarul, un  bărbat în vârstă de 89 de nai, s-a intoxicat cu fum în timp ce încerca să stingă incendiul cu mijloace proprii. Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la echipajul de prim ajutor ajuns la fața locului și a fost transportat cu ambulanța la UPU Petroșani. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de jarul sau scânteile provenite dintr-un mijloc de încălzire.

Echipajele de pompieri din județ au intervenit miercuri, 23 noiembrie, la 3 incendii, 3 transporturi de la domiciliu la ambulanţă în Petroşani și Deva şi 5 activităţi de recunoaştere în teren şi educare în domeniul situaţiilor de urgenţă în mai multe societăţi comerciale și instituţii de învăţământ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii