Dorința lui Câmpean. „Îmi doresc să fim mai buni pentru că nu...

Dorința lui Câmpean. „Îmi doresc să fim mai buni pentru că nu avem pentru ce să ne dușmănim”

Timp de citire: 3 minute

Adi Câmpean, jucătorul-antrenor al echipei din liga a patra Inter Petrila a vorbit pentru zvj.ro despre situația actuală a formației pe care o pregătește. A pus punctul pe „i” și a purtat o discuție deschisă.

„Sunt două sau trei echipe mai bune în liga a patra și, în rest, un fotbal care ar putea să fie mai de calitate, cu foarte mulți tineri care au nevoie de timp pentru a câștiga încredere și valoare”, spune tehnicianul.

Vin și pleacă

Ca mai pe la toate echipele din județeană, și la Petrila au fost jucători care au plecat și au revenit. „Și la noi e la fel, cu multe probleme, cu jucătorii care vin și pleacă, cu tineri în care eu am încredere, dar am și jucători cu experiență. Noi, cei mai experientați, trebuie să-i ajutăm să crească pe lângă noi pe cei mai tineri. Sincer mă așteptam la mai multe puncte și la o evoluție mai bună în actuala ediție de campionat”, a spus antrenorul Câmpean.

Nu joacă dur…

În câteva rânduri, echipa din Lonea a fost arătată cu degetul. Că practică un fotbal mai dur, mai agresiv. Antrenorul spune că echipa sa este departe de această imagine creată pe nedrept în campionat.

„Nu cred că practicăm un fotbal dur. Eu aș spune că poate jucăm un fotbal mai bărbătesc, care cred că nu este ieșit din comun. Au mai fost și accidentări, cum a fost cea recentă, la meciul de la Lupeni, unde Sergiu Prem s-a accidentat la un contact cu un jucător de-al nostru. Mi-a sărit toată lumea, în cap că așa îi învăț eu. Departe mi-e gândul să le cer așa ceva jucătorilor mei, dar mă bucur că jucătorul de la Lupeni și-a revenit și a putut juca la Orăștie. Deci, nu trebuie să ne grăbim să punem noi diagnostice, că nu știm cât de gravă e accidentarea, sau că va sta pe tușă nu știu cât timp”, a punctat tehnicianul.

Lot numeros

Din punct de vedere numeric, antrenorul spune că lotul său este alcătuit din destui jucători pe care să îi pregătească. Cu alte cuvinte are un lot numeros.

„Numeric, stăm foarte bine. Am 24 de jucători. Eu cred că mai ne trebuie timp pentru a câștiga încredere și valoare”, spune tehnicianul.

Încă mai poate

Adi Câmpean este unul dintre antrenorii-jucători care nu și-au pus ghetele în cui. Încă mai joacă, mai ales când e nevoie de experiența sa.

„Am jucat în câteva meciuri și voi continua să o mai fac până mă simt bine și o să fiu sănătos”.

Întrebat fiind dacă echipa sa a avut parte de arbitraje părtinitoare în acest sezon, acesta ne-a lămurit imediat cu un răspuns scurt și la obiect.

„Nu îmi place să vorbesc despre arbitraje. Au mai fost meciuri în care s-a greșit, dar sunt oameni și arbitrii și e normal să mai și greșească. E important să nu fie cu intenție”.

Primăria și Consiliul local al orașului Petrila sunt în continuare alături de echipă.

„Nu avem la meciuri exagerat de mulți oameni, dar cei care vin sunt suporteri adevărați. Mulți vin chiar și la meciurile de afară, și țin să le mulțumesc pe această cale”.

Fără dușmănie…

Dorința lui Câmpean este ca jocul de fotbal să fie dominat de fair play, iar ostilitățile să dispară. Evident, se referă la ostilitățile existente între echipele participante la campionat.

„Îmi doresc foarte mult să fim sănătoși și mai buni, că nu avem pentru ce să ne dușmănim. Fotbalul e un joc care trebuie tratat ca atare și fie ca cel mai bun să câștige. Mă bucur că am băieți de caracter, care știu să și piardă. Nu avem neapărat un lider de echipă, dar pot spune că ne bazăm pe grupul unit și asta contează”, a conchis antrenorul.

Lotul de jucători: Balasz, Bordea, Taian, Drui, Agapi, Macariu, Badea, Marmaliuc, Opritescu, Ciort, Petrariu, Horvath, Motoca, Alexandru Dumitru, Velici, Duma, Marioane, Diaconu,Marian, Bucșă, Potoan, Văduva, Grecea, Câmpean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii