DJ 667: Soluţie, pentru evitarea împotmolirii autoturismelor

DJ 667: Soluţie, pentru evitarea împotmolirii autoturismelor

Timp de citire: un minut
Am constatat că există cititori inteligenţi ai ZVJ care, după apariţia articolului cu bistriţenii „rătăciţi” pe DJ 667, au venit cu soluţii, pentru ca astfel de evenimente nedorite să nu se mai petreacă.
Cea mai realistă
mi s-a părut aceea a amplasării unui indicator rutier la cota cea mai de sus a drumului. Adică acolo unde se termină asfaltul. Acesta, de dimensiuni rezonabile şi cu un text adecvat, ar urma să-i avertizeze pe conducătorii auto, în afara celor de pe maşini cu tracţiune integrală, care, „luaţi” de GPS, fac imprudenţa şi-şi continuă drumul spre Dealu Babii.
Nu mă pronunţ,
însă, în competenţa cui ar sta amenajarea aceasta. Cum drumul judeţean este al Consiliului Judeţean Hunedoara, firesc ar fi ca această instituţie să efectueze lucrarea. Dar tare mă tem că, până când se vor urni uriaşii de la judeţ, mai repede va percuta primarul vulcănean Gheorghe Ile. Cu specificarea că asta nu înseamnă ca noii baroni roşii de la CJH o lasă baltă cu continuarea lucrărilor de modernizare pe tronsonul Merişor-Dealu Babii.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii