Directorul administrativ al Cetăţii Deva a stat la masa discuţiilor cu reprezentantul...

Directorul administrativ al Cetăţii Deva a stat la masa discuţiilor cu reprezentantul Organizaţiei Mondiale a Turismului

Timp de citire: un minut

Directorul Serviciului Public Administrare Cetate Deva, Alin Suciu, a participat marţi, 14 martie, la o întâlnire de lucru privind înfiinţarea şi funcţionarea Organizaţiilor de Management al Destinaţiei (OMD), desfăşurată la sediul Ministerului Turismului. Alături de ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre, a stat şi dr. Harsh Varma, expert în implementarea şi funcţionarea OMD din cadrul Organizaţiei Mondiale a Turismului. Coordonarea activităţii de management şi marketing a destinaţiilor de către OMD-uri este considerată a fi cea mai eficientă metodă de dezvoltare turistică, potrivit studiilor efectuate de organizaţiile internaţionale abilitate.

„O primă întâlnire între autorităţile locale şi expertul Organizaţiei Mondiale a Turismului a avut loc la începutul acestui an, iar marţi, a fost prezentată şi dezbătută o strategie de dezvoltare a conceptului OMD în România. Sigur, avem nevoie şi de o legislaţie în această privință, după care Organizaţiile de Management al Destinaţiei ar putea fi implementate până la finele anului”, a explicat directorul Serviciului Public Administrare Cetate Deva, Alin Suciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii