Din Liga a III-a în Liga a V-a / Pribac pleacă în...

Din Liga a III-a în Liga a V-a / Pribac pleacă în Anglia

Timp de citire: un minut
Adrian Pribac – fostul golgheter din Liga a IV-a dar şi golgheter al echipei CNS Cetate Deva, în Liga a III-a – îşi va încerca norocul la o grupare de ligă inferioară din Anglia.
Fotbalistul în vârstă de 31 de ani nu a ajuns la înţelegere cu fosta sa echipă, dar nu renunţă la fotbal. „Am fost de două ori la negocieri cu cei de la Deva, dar nu am ajuns la o înţelegere. Voi merge în Anglia, am nişte promisiuni la un club de Liga a V-a şi pe lângă, să-mi găsesc şi un serviciu. Sper să am şi succes în aceste planuri”, a spus Adrian Pribac.
La fel ca mulţi jucători români, şi deveanul de 31 de ani s-a declarat dezamăgit de fotbalul românesc. „Normal că sunt dezamăgit de fotbalul românesc. Aş fi vrut să continui la Deva, dar doar în vechea formulă. Însă, nu voi renunţa la fotbal, am doar 31 de ani şi simt că mai pot juca. Renunţ doar la fotbalul din România”, a spus Pribac. Acesta a început fotbalul la CFR Simeria, la 18 ani debutând în Liga a III-a. A mai jucat pentru CS Deva, Corvinul 2005 Hunedoara, Mureşul Deva, Dunărea Galaţi, CSM Rm. Vâlcea, FC Olt în eşalonul secund, CNS Cetate Deva, în Liga a III-a şi Liga a IV-a, Retezatul Haţeg şi Şoimul Băiţa, în Liga a IV-a, bifând câteva meciuri şi în Liga I, la Gloria Bistriţa.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii