Din inimă pentru o inimă!

Din inimă pentru o inimă!

Timp de citire: un minut

Când recunoștința vine la pachet cu cele mai sincere zâmbete și cele mai calde îmbrătișări, știi sigur că munca ta nu este în zadar.

Iulia Aniela a fost impresionată până la lacrimi când cei 18 voluntari care tocmai au încheiat stagiul de pregătire la ISU Hunedoara, i-au oferit un imens buchet de trandafiri.

Un gest simplu, care pentru ea va rămâne cu siguranță de neuitat…

Preocupată de binele semenilor, Aniela a ales încă din 2014, să se dedice celor aflați în situații critice, străduindu-se în fiecare zi să devină tot mai bună în acordarea primului ajutor.

Din 2020, pregătește cu seriozitate voluntarii în cadrul proiectului „Salvator din pasiune”, le împărtășește experiențele proprii și reușește să le insufle tuturor optimismul ei.

În plus, când vine vorba despre ea, vocea colegilor este la unison:

„Pentru noi, este colega care îți zâmbește necondiționat, care te ajută uneori chiar înainte de a-i cere, care prin atitudinea ei altruistă convinge pe oricine că fiecare persoană merită să fie apreciată.”

Felicitări, Aniela, pentru felul în care de-a lungul timpului, i-ai tratat pe toți cei din jurul tău, de la victime, la voluntari și la colegi!

Ești un exemplu de bunătate și devotament, un pompier cu inimă de aur, a scris ISU Hunedoara pe pagina sa de Facebook.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii