Din cauza creșterii alarmante în Vale a numărului de persoane infestate cu...

Din cauza creșterii alarmante în Vale a numărului de persoane infestate cu covid 19, / Microbii sunt înecaţi în apă și săpun

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi continuă să urmărească atent lucrările de spălare cu apă, clor și săpun a străzilor, trotuarelor și zonelor publice de interes general din municipiul Petroșani.

Dacă marți, 1 septembrie, au fost săpunite și curățate cu desăvârșire două zone importante ale Petroșaniului, respectiv străzile și trotuarele din zona Spitalului de Urgență Petroșani, inclusiv drumul interior și trotuarul aferent, precum și toată zona centrului civic, miercuri, 2 septembrie, a urmat Parcul Central „Carol Schreter” și strada Avram Iancu din zona pieței mari a localității.
„Am reînceput operațiunea de spălare cu apă și detergent a zonelor intens circulate. Azi am intrat din nou în Parcul Central Carol Schreter, plus străzile Avram Iancu și Nicolae Bălcescu, vom continua mâine în Aeroport, pe strada Aviatorilor, de la Piața Dacia și până în capătul cartierului. Avem în vedere și alte zone și străzi intens circulate din toată localitatea. Toate aceste măsuri și altele le luăm din cauza creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19, dar și ținând cont că va începe pe data de 14 septembrie un nou an școlar și pentru asta trebuie să ne pregătim din toate punctele de vedere, nu doar în școli, ci și în tot orașul, mai ales în zonele cele mai intens circulate”, a declarat miercuri, 2 septembrie, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii