Din aprilie, lupenenii / Vor avea CSM

Din aprilie, lupenenii / Vor avea CSM

Timp de citire: un minut
Luni, 27 februarie, se vor întocmi actele necesare pentru ca Clubul Sportiv Municipal  din Lupeni să prindă viaţă. Problema nu a fost prinsă pe ordinea de zi a consiliului local, dar cei de acolo au dat asigurări că din aprilie CSM-ul va funcţiona.
Şapte ani au trecut de când clubul Minerul Lupeni a fost desfiinţat. Consilierul local Ionuţ Năsălean a pus bazele acestui CSM (Club Sportiv Municipal), care va avea  mai multe secţii sportive: fotbal, şah, fotbal–tenis, handbal, badminton. „Sunt foarte bucuros de această reuşită. Din aprilie vom începe activitatea la fotbal-tenis seniori, pentru că la celelalte secţii activitatea competiţională va fi pe final. Iar din toamnă vom începe cu toate secţiile. Planul este acela să atragem, în primul rând, oamenii din Lupeni să facă mişcare. Vrem să facem un grup unit care să înveţe să fie competitiv”, a declarat profesorul de educaţie fizică şi sport Ionuţ Năsălean.
Vestea că la Lupeni va fi un CSM a căzut cum nu se poate mai bine pentru sportivii de la fotbal-tenis. „Aceasta este ultima noastră şansă să prindem un tren, altfel nu ne-am mai fi putut prezenta în competiţii pentru că nu ne putem susţine singuri, iar pentru seniori nu exista un astfel de club”, a declarat antrenorul Dima Druncea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii