DHS, 20 de ani de activitate în județ

DHS, 20 de ani de activitate în județ

DISTRIBUIȚI

Eurosport DHS celebrează astăzi 20 de ani de activitate la Deva. DHS este unul dintre cei mai importanți investitori străini din municipiul Deva, dar și investitorul care clasează România în primii 4 exportatori de biciclete din Europa.

Felicit întreaga echipă care se află în spatele acestei povești de succes!

După 20 de activitate în județ și după 15 ani de când a deschis, la Deva, cea mai mare fabrică de biciclete din Sud-Estul Europei, Eurosport DHS are cu ce se mândri cu locul I la categoria industrie, la nivel național și o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro.

”Ca primar al municipiului Deva, apreciez, de asemenea, și sprijinul pe care managerul Eurosport DHS, doamna Yang Xi, îl oferă administrației locale, inclusiv în atragerea de noi investitori – un singur exemplu: producătorul chinez de mobilier pentru birouri UE Furniture, care va deschide la Deva prima sa fabrică din România!

În Deva funcționează, în prezent, peste 4.000 de companii private, iar balanța dintre capitalul străin și românesc este bine echilibrată. Iar dacă avem în vedere doar cifrele din 2018 încoace, putem vorbi despre investiții de peste 100 de milioane de euro aflate în desfășurare în orașul nostru, în mare parte în domeniul producției.

Suntem singura primărie din județ care are un serviciu dedicat mediului de afaceri și atragerii de investitori și, continuăm, totodată, colaborarea cu camere de comerț, ambasade și consulate prezente în România, astfel încât municipiul Deva să fie o destinație din ce în ce mai atrăgătoare pentru investiții” a menționat primarul Nicolae Florin Oancea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii