Devenii bat peste tot, lupenenii au pierdut!

Devenii bat peste tot, lupenenii au pierdut!

Timp de citire: un minut

Echipa de juniori U17 de la CSM Deva își continuă evoluția foarte bună din acest sezon. Într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a Campionatului județean de fotbal U17, băieții pregătiți de Florin Călugărița au cîștigat, cu 4-0 (2-0), pe terenul celor de la CFR Simeria.

Partida a fost la discreția echipei devene, pentru care au înscris Buță (2), Curcă și Negrilă, cel din urmă ratând și un penalty la scorul de 3-0. În meciul de la Simeria au evoluat Pag – Roșca (min 68 Trif), Grigorescu (cpt.), Dragoșa, Stoia (min 46 Naghi) – Negrilă, Negru – Drăgan (min 60 Curcă), Bogdaniuc (min 60 Ticula), Teglaș (min 46 Dodoi) – Buță, iar pe bancă au mai fost Truția – Băleanu, DiMarco.

În urma acestui rezultat, CSM Deva este, în continuare, lider al clasamentului, iar etapa viitoare, a noua și penultima a turului, va întâlni, în derby-ul campionatul, pe concitadina de la Gil Star Top. Partida în care devenii sunt oaspeți se va disputa marți, 24 octombrie, de la ora 16:30.

Succes categoric pentru CSM Deva și la U16.

Într-un meci contând pentru etapa a opta a Campionatului Județean de fotbal U16, CSM Deva a jucat, pe teren propriu, cu Minerul Lupeni. După un joc bun, devenii antrenați de Gabriel Constantin și Florin Călugărița s-au impus cu categoricul scor de 7-0.

Lucrurile erau clare încă de la pauză, când oaspeții conduceau cu 4-0. Pentru CSM Deva U16 au înscris, în acest meci, Curcă (3), Bogdaniuc (2) DiMarco și Naghi.

CSM Deva se află pe locul al doilea în campionatul U16, la trei puncte în spatele liderului, Corvinul Hunedoara, dar cu un meci mai puțin disputat, fiind vorba despre o restanță tot cu Minerul Lupeni, a cărei nouă dată de desfășurare încă nu a fost stabilită. CSM Deva și Corvinul Hunedoara se vor întâlni, în derby-ul campionatului, sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 15:00, pe terenul sintetic de la stadionul „Cetate” din reședința de județ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii