Deva / I-au furat telefonul și apoi au sărit și să-l bată!

Deva / I-au furat telefonul și apoi au sărit și să-l bată!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Un act de brutalitate combinat cu un furt ne-a atras miercuri, 29 iulie, atenția, din cele prezentate de surse din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara.

„Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil, aflați în misiune de patrulare în municipiul Deva, au fost sesizați, în noaptea de 27 spre 28 iulie 2020, în jurul orei 00:42, printr-un apel la numărul de urgență 112, despre faptul că pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din localitate, în spatele unei brutării, are loc o altercație între mai multe persoane.

Jandarmii au ajuns în scurt timp la locul indicat, unde au identificat trei tineri, între care și o minoră în vârstă de 14 ani, care, înarmați cu bâte, din lemn și una din fier, amenințau un alt tânăr, de 20 de ani. Victima celor trei agresori a precizat că unul dintre aceștia i-au sustras telefonul mobil, pe care jandarmii l-au găsit ulterior pe o bancă din apropierea acestora.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare cu privire la săvârșirea faptei de tâlhărie calificată, ce au fost predate, împreună cu făptuitorii, organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii