Deva / Căsătorii mixte

Deva / Căsătorii mixte

Timp de citire: un minut
Prima căsătorie mixtă oficiată, în 2017, la Starea Civilă Deva a fost încheiată, luna aceasta, între o româncă şi un cetăţean din Albania, informează primăria municipiului reşedinţă de judeţ. 
Conform datelor oficiale, anul trecut, în municipiul Deva au fost oficiate cinci căsătorii mixte, între cetăţeni români, cu domiciliul în localitate, şi cetăţeni străini din Nigeria, Venezuela, Australia, Italia şi Republica Moldova.
Cel mai mare număr de căsătorii mixte oficiate la Deva, în ultimii cinci ani, a fost înregistrat în 2015, când 13 cetăţeni români s-au căsătorit cu cetăţeni străini din China, Albania, Spania, Brazilia, Egipt, Ucraina, Italia şi Republica Moldova. În anii 2012 şi 2013, alţi 16 cetăţeni români cu domiciliul în Deva şi-au unit destinele cu cetăţeni străini din Columbia, SUA, Mexic, Australia, Egipt, China, Germania, Albania, Lituania şi Rusia.
Anul trecut, la Starea Civilă Deva a fost înregistrat un număr total de 431 de căsătorii, în creştere faţă de perioada 2013-2015, când au fost oficiate între 378 şi 426 de căsătorii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii