Deşi în tur au luat-o la fundul gol, / Lupenenii îşi joacă...

Deşi în tur au luat-o la fundul gol, / Lupenenii îşi joacă şansa până la capăt

Timp de citire: 2 minute
După ce în meciul tur jucătorii lui Hercules au fost umiliţi de timişoreni, antrenorul Dan Voicu speră ca elevii săi să-şi ia revanşa şi să-şi joace şansa până la capăt. 
Masca de oxigen…
Meciul tur dintre Ripensia Timişoara şi Hercules Lupeni, contând pentru barajul de promovare în Liga a III-a, s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a timişorenilor care s-au impus cu scorul de 4-0.
Antrenorul Dan Voicu crede că lucrurile vor sta altfel în partida retur pe care lupenenii încearcă să o câştige: „Sperăm să facem un joc bun, pentru că în meciul tur nu am jucat la adevărata noastră valoare. În fotbal este posibil orice, aşa că noi ne vom juca şansa până la capăt. Ripensia este o echi­pă valoroasă, care are potenţial pentru Liga a II-a. Vreau să spălăm ruşinea acelui scor la care gaz­dele ne strigau că avem nevoie de o mască de oxigen. Pentru meciul acela l-am luat pe Dumitrescu seara de la aeroport. Am avut probele şi de efectiv. Foaia de joc a fost incompletă. Acum sperăm să spălăm toate acele erori, jucătorii mei să dea totul pe teren şi de ce nu îmi doresc o victorie pentru oamenii acre vor veni să ne încurajeze”.
Supărat
Voicu a fost supărat pe o parte dintre jucătorii săi pentru atitudinea arătată pe teren. Gurile rele spun că tehnicianul a avut de furcă cu elevii săi, care noaptea au preferat să joace cărţi, decât să se odihnească pentru meciul de a doua zi. Pentru îndeplinirea obiectivului de a termina sezonul pe primul loc, lupenenii vor încasa o primă consistentă de 1.500 de lei. Dacă vor promova, vor primi şi din partea Primăriei Lupeni suma de 600 de lei pentru fiecare jucător în parte.
Ora 17:30
Partida retur se va juca sâmbătă, la Lupeni, cu începere de la ora 17:30. Chiar dacă rezultatul din meciul tur a fost dezastruos, sunt speranţe, şi încă destul de mari, ca Lupeniul să evolueze în Liga a III-a. Astfel, din sezonul viitor ar trebui să fie o singură serie în Liga I, de 14 echipe, şi tot una în cea secundă, cu 22 de formaţii, iar în eşalonul terţ ar fi şase serii de 16 echipe. Mai mult, sunt echipe de Liga a III-a care şi-au anunţat desfiinţarea sau opţiunea de neînscriere în campionatul viitor, iar la alte formaţii, ţinându-se cont de schimbarea primarilor, situaţia este tulbure. În atare condiţii, în afară de câştigătoarele meciurilor de baraj şi eventualele formaţii secunde ale cluburilor de primă ligă, nefiind vorba, în niciun caz, de toate, aproape sigur vor fi invitate să participe în Liga a III-a şi echipele care au pierdut aceste jocuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii