Decizie de ultima oră

Decizie de ultima oră

Timp de citire: un minut
O decizie luată în ultimul moment de către piloţii care însoţesc înotătorii a anulat startul de luni al înotătorului Avram Iancu.
Se pare că din cauza condiţiilor meteo prevăzute pentru a doua parte a zilei, luni nu va înota nimeni. Avram Iancului va încerca traversarea Canalului Mânecii .
„Sunt aici pentru a-mi duce revoluţia la capăt, dorind mult succes tuturor înotătorilor români care se vor alătura acestei revoluţii acum şi peste ani şi ani. Voi lupta cu acest Iad de gheaţă, fără să folosesc costumul de protecţie din neopren. N-aş fi ajuns aici dacă românii n-ar fi fost solidari cu această acţiune românească. Vă mulţumesc tuturor celor ce m-aţi ajutat. Mulţumesc românilor din Londra care s-au mobilizat exemplar, în ultimul moment. Aşadar, la bordul ambarcaţiunii care va arbora singurul şi UNICUL drapel naţional va urca şi domnul Coman de la Ambasada României din Londra, domnul George Betianu, un român inimos, şi domnul Mircea Maier, de la Ziarul Românesc din Londra”, a spus Avram Iancu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii