De la Hunedoara la Deva / A trecut la rivali

De la Hunedoara la Deva / A trecut la rivali

© Emanuel Titus Iliesi

Timp de citire: un minut
Iulian Tecsi, cel mai bun marcator al echipei de fotbal FC Hunedoara în sezonul trecut, vine să întărească lotul rivalilor de la CNS Cetate Deva pentru următorul campionat.
Atacantul de 25 de ani se alătură astfel jucătorilor plecaţi în decurs de o săptămână de la clubul de pe Cerna. După Robert Cristian şi Erwin Bloj, Iulian Tecsi este al treilea jucător de la FC Hunedoara care va îmbrăca în sezonul viitor tricoul vecinilor de la CNS Cetate Deva. Acesta şi-a reziliat contractul cu trupa hunedoreană şi s-a înţeles cu devenii, urmând să semneze pentru un an cu clubul devean.
„Mă bucur că am ales să vin la Deva, pentru că îi cunosc pe majoritatea jucătorilor de aici. Îmi propun să marchez la fel de multe goluri sau chiar mai multe în sezonul care urmează”, a spus cel care a punctat de 16 ori în campionatul trecut pentru FC Hunedoara. Atacantul de 25 de ani, care a mai avut o etapă la Deva, la Mureşul, jucând şi pentru UTA, în liga secundă, a avut în această vară o ofertă de a juca în Liga I, la Gaz Metan Mediaş.
„Eu am semnat un acord de reprezentare cu impresarul Bogdan Apostu (fostul fotbalist hunedorean – n.r.) şi el a discutat cu cei de la Mediaş în privinţa unui transfer. Dar, din cauza incertitudinii de la Hunedoara, nu am putut obţine acordul de transfer”, a precizat Tecsi.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii