De fiecare dată când merge la Clubul Pensionarilor din Vulcan / Ile...

De fiecare dată când merge la Clubul Pensionarilor din Vulcan / Ile nu merge cu mâna goală

Timp de citire: un minut
Gheorghe Ile se fereşte să ajungă în mijlocul pensionarilor vulcăneani fără să le fi luat ceva de acasă. Vinerea trecută, bunăoară, primarul s-a dus cu plicuri cu bani şi cu câteva badoage cu ţuică şi pălincă.
Plicurile cu bani
le-au fost înmânate câştigătorilor concursurilor de şah, table şi cărţi, despre care am scris, iar băutura a fost pentru toată suflarea bărbă­tească aflată la faţa locului. Împreună cu Gheorghe Ile s-au dus la club vicele Cristian Merişanu şi consilierii Pompiliu Barbu şi Vasile Pop. Puiu Barbu, în calitatea sa de preşedinte al comisiei cultură-sport, le-a mulţumit oamenilor pentru participare şi i-a invitat să fie alături de organizatori şi la celelalte acţiuni cultural-sportive care se derulează în prezent cu ocazia Nedeii Vulcănene.
Fireşte,
după cum mi-a confirmat administratorul Şoni Trestian, vineri dimineaţa la club se strânseseră mai mulţi pensionari ca de obicei. Era de aşteptat, din moment ce, cum am zis în preambul, ei ştiau că, la treburi din astea, Ile nu vine cu mâinile-n buzunare. Adică el, da, putea să vină şi aşa, fiindcă-i avea după el pe cei care cărau minunatele licori din prună, aduse de la el din Maramu’.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii