De ce este important să faci verificare bilete pariuri?

De ce este important să faci verificare bilete pariuri?

Timp de citire: 6 minute

Dacă ai găsit o agenție de pariuri care prezintă o ofertă bogată de evenimente sportive și care pune totodată la dispoziția iubitorilor de jocuri de noroc o paletă largă de variante de pariu, motiv pentru care ai decis chiar să plasezi un pariu la operatorul cu pricina pe meciul favorit, atunci cu siguranță vrei să afli inclusiv dacă biletul jucat este câștigător sau nu.

Dacă ai găsit o agenție de pariuri care prezintă o ofertă bogată de evenimente sportive și care pune totodată la dispoziția iubitorilor de jocuri de noroc o paletă largă de variante de pariu, motiv pentru care ai decis chiar să plasezi un pariu la operatorul cu pricina pe meciul favorit, atunci cu siguranță vrei să afli inclusiv dacă biletul jucat este câștigător sau nu.

Cu alte cuvinte, procesul de verificare bilete la pariuri este unul foarte important, mai ales că, în cazul unui bilet câștigător, fiecare parior are la dispoziție un anumit număr de zile calendaristice în care-și poate ridica banii câștigați de la data finalizării ultimului eveniment de pe biletul plasat.

Ba mai mult, în funcție de operatorul ales, dacă biletul a fost jucat direct în sucursală și suma câștigată depășește 1000 de RON, există riscul ca aceasta să nu poată fi ridicată din orice agenție stradală, aferentă furnizorului de servicii ales, ci doar din cea în care ai plasat biletul inițial, lucru care poate îngreuna procesul de ridicare al câștigului, mai ales dacă se-ntâmplă ca în acel moment să fii nevoit să te afli în cu totul alt oraș, pentru o perioadă mai lungă de timp, față de cel în care ai plasat pariul.

Cum poți verifica dacă biletul jucat la pariuri sportive este câștigator sau nu?

Fie că ai ales să pariezi online, fie că ai optat pentru plasarea unui pariu sportiv direct în agenție, noi ne-am propus să te ajutăm să afli cum poți verifica, în mod corect, biletul jucat la pariuri, indiferent de tipologia acestuia.

Procedura prin care poți afla dacă biletul jucat este unul câștigător sau necâștigător este una rapidă și sigură, indiferent de casa de pariuri aleasă, dat fiind că metodele de verificare bilete la pariuri sunt aceleași pentru orice tip de bilet, sportul sau jocul pe care ai mizat neinfluențând acest lucru.

În primul rând, trebuie să știi că nu puține sunt casele de pariuri offline care dețin site-uri pe care le poți accesa pentru a verifica biletele jucate, astfel că, dacă ai ales să pariezi direct într-una din agențiile stradale de la tine din oraș, ai inclusiv posibilitatea de a alege să nu te prezinți în persoană în incinta casei de pariuri pentru verificare, fiind suficient să accesezi site-ul operatorului la care ai pariat din confortul propriei locuințe, căci vei putea găsi cu ușurință pe platformă secțiunea denumită „Verifică bilet”.

Odată ajuns aici, nu-ți mai rămâne decât să introduci codul tipărit pe biletul jucat offline, iar rezultatul final va fi afișat, exact același rezultat pe care îl are în vedere și operatorul de la ghișeu atunci când alegi să verifici statusul unui bilet pariat direct în agențiile de cartier.

În al doilea rând, este bine să știi că, în cazul în care ai optat să pariezi pe evenimentele sportive preferate online, procesul de verificare bilet poate fi realizat ceva mai rapid, mai ales dacă ți-ai descărcat aplicația mobilă de pariuri pentru Android sau iOS, aplicație pe care mulți operatori o pun la dispoziția celor care au decis să-și creeze un cont de jucător pe platformele lor.

Altfel spus, dacă ai un cont activ de jucător pe platformele de pariuri online, tot ce trebuie să faci este să te loghezi în aplicația mobilă și să verifici istoricul pariurilor pentru a putea parcurge verificare bilet.

Atenție însă! Atunci când alegi să faci verificare bilet, asigură-te, mai înainte de toate, că evenimentele sportive pe care ai mizat s-au încheiat, căci verificarea biletului înainte de finalizarea meciurilor poate duce la rezultate incorecte.

Totodată, este important ca, odată afișate rezultatele finale, să compari selecția ta cu cu acestea. Dacă selecțiile tale sunt identice, atunci înseamnă că biletul tău este unul câștigător (toate selecțiile de pe combo sunt verzi). Dacă, însă, pe biletul pe care ai plasat pariul există o selecție necorespunzătoare, acesta este considerat pierzător (nu toate selecțiile de pe bilet sunt verzi).

Verificare bilet după cod

Dacă ești familiarizat cu piața de gambling din țara noastră, atunci știi cu siguranță că verificarea unui bilet după cod implică parierea pe evenimentul sportiv preferat la o agenție de pariuri, motiv pentru care, dacă ești nerăbdător să afli rezultatele meciurilor pe care ai mizat, iată care sunt cu exactitate pașii ce trebui urmați:

  • Accesează site-ul operatorului la care ai plasat pariul;
  • Caută și accesează secțiunea „Verificare Bilet” din meniul de navigare;
  • Introdu codul scurt, tipărit pe biletul de pariuri (acesta poate fi denumit și „Serie Bilet”), în câmpul aferent, conform instrucțiunilor de pe site;
  • Acționează butonul „Verifică”;
  • Odată acționat butonul „Verifică”, se va încărca o fereastră în care vor fi listate biletul și statusul său curent: Câștigător, Necâștigător sau Nedecis/În Derulare.

Deși, în zilele noastre, există posibilitatea de a verifica online rezultatul meciurilor pe care ai pariat, cei de modă veche pot oricând să afle dacă biletul pe care au mizat este unul câștigător sau nu și dacă aleg să se prezinte direct în agențiile stradale, respectiv să întrebe operatorul de la ghișeu dacă biletul este unul norocos sau nu.

Verificare bilet Live

În cazul în care ai jucat un bilet Live la una dintre casele de pariuri offline de top din țara noastră, nu înseamnă că nu poți verifica biletul și online, direct de pe computerul sau telefonul mobil personal.

Întocmai ca în cazul verificării după codul biletului, poți accesa platforma operatorului la care ai plasat pariul, întrucât șansele ca aceasta să găzduiască și o pagină dedicată rezultatelor sunt destul de mari. Prin urmare, astfel vei putea selecta competiția și evenimentul pe care ai mizat și să faci o verificare a biletului:

  • Intră de pe mobil sau laptop în contul tău de jucător, aferent operatorului la care ai plasat biletul Live;
  • Mergi apoi la pagina profilului de utilizator;
  • Caută secțiunea aferentă istoricului pariurilor pe care le-ai plasat pentru a putea consulta lista cu pariurile din ultimele zile, inclusiv cele Live;
  • Selectează biletul Live dorit și verifică dacă biletul tău este câștigător sau pierzător.

Totodată, este important de reținut că majoritatea iubitorilor de jocuri de noroc preferă verificarea biletelor pariurilor live întrucât astfel își pot optimiza șansele de câștig, mai exact aceștia nu doar că-și pot ajusta și schimba opțiunile de pariere în funcție de modul în care evoluează evenimentul sportiv, ci pot chiar să închidă pariurile prin opțiunea de cash-out atunci  când observă că felul în care se desfășoară meciul ar putea să ducă la pierderi financiare.

Verificare bilet virtual

Nu puțini sunt cei care optează pentru a juca bilete virtuale atât în online, motiv pentru care poți afla dacă ai biletul câștigător astfel: tot ce trebuie să faci este să te autentifici în contul tău de utilizator, să accesezi profilul tău și, mai apoi, să alegi opțiunea „Biletele mele”, „Bilete” sau „Istoricul pariurilor”pentru a avea acces la rezultatele dorite, în timp real.

Dacă alegi să pariezi online la casele de pariuri licentiate, partea bună este că nu mai trebuie să introduci niciun cod sau serie tipărite, nici grijile cu privire la păstrarea la loc sigur a biletului în format fizic nemaiavându-și locul, deoarece ai acces instant la statusul biletului pe care ai pariat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii