Daniel Belei: „Avem un grup frumos la Lupeni”

Daniel Belei: „Avem un grup frumos la Lupeni”

Timp de citire: 2 minute

Fotbalistul Dani Belei este jucător de bază la Minerul Lupeni în Liga 4. Dani Belei este unul dintre personajele importante ale fotbalului județean. Este jucătorul care nu se joacă, ci joacă. Este autor a patru goluri marcate într-o finală de cupă de la Brad. 

Antrenorii

Belei a început fotbalul la vârsta de 10 ani la Jiul. I-a avut că antrenori pe regretații Riko Cristea, Gogu Tonca și Mache Vizitiu, Sorin Henzel, Tony Sedecaru, toți antrenori cu greutate.

Mai apoi, la vârsta de 17 ani, a luat drumul spre Liga 4 seniori la Aninoasa.

„La Aninoasa am devenit golgheterul echipei după scurtă vreme, fiind junior încă. Am terminat pe locul 2 la golgheter pe județ, la distanță de un singur gol. Apoi am plecat la CS Vulcan, unde era în Liga 3, apoi Știința Petroșani unde am câștigat Cupa României, faza pe județ, avându-l ca antrenor pe Stelescu. Apoi am ales Hațegul, unde am petrecut unul dintre cele mai frumoase momente din viața de sportiv, avându-i ca antrenori pe Gheju Sorin, Romulus Bobu și Flavius Itul. Apoi am revenit la CSM Vulcan”, povestește Belei.

A rupt plasa de multe ori

Dani Belei este cunoscut pentru pofta sa de gol, dar și reușitele sale istorice pentru fotbalul din județ.

„Am avut de două ori într-un meci oficial un număr de 5 goluri marcate, iar într-o finală de la Brad am marcat patru goluri. Cel mai frumos meci al meu a fost în perioada când eram la Aninoasa și am jucat cu Hațegul. La pauză ne conduceau cu 1-3 și am reușit să învingem cu 4-3 reușind un hattrick”.

Anul pe tușă – cel mai greu an

Belei a avut în urmă cu ceva ani, un an de suspendare, dar s-a creat o confuzie, din păcate, care s-a dovedit în Instanță.

„Chiar înainte cu un an de pandemie, la un meci la Gloria Geogiu, din cauza arbitrajului au fost ceva îmbrânceli chiar după finalul meciului. Atunci, arbitrul de la meciul respectiv a spus că am lovit, dar eu eram pe banca de rezerve, unde ieșisem înainte cu 10 minute de finalul meciului. Dar așa a fost să fie. Mă bucur că s-a adeverit că nu am avut nicio vină în instanță unde am avut o perioadă grea în viața de zi cu zi fiind catalogat într-un fel anume”, spunea fotbalistul lui Voicu.

Fundaș marcator

În actuala ediție de campionat, Dani Belei joacă pe postul de fundaș. Dar și din această postură tot a reușit să marcheze.

„Am marcat 3 goluri pe postul de fundaș stânga, unde am jucat tot sezonul până acum”, spune fotbalistul.

Încrezător în Minerul

Referitor la șansele Minerului la baraj, fotbalistul lui Dan Voicu spune: „Avem speranțe mari, chiar dacă va fi greu cu candidata din județul Arad, care va fi ea. Deocamdată suntem la jumătatea drumului și nimic nu este sigur, dar avem încredere. Împreună cu grupul frumos care s-a format la Lupeni vom reuși să ne îndeplinim obiectivul, acela de a termina pe primul loc și de a participa la barajul de promovare în eșalonul superior”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii