Dan Voicu / „Felicit echipa din Orăștie pentru meciul fără durități”

Dan Voicu / „Felicit echipa din Orăștie pentru meciul fără durități”

Timp de citire: 2 minute

Echipa de fotbal din liga a patra Minerul Lupeni s-a distanțat la 4 puncte de urmăritoarea sa, Aurul Brad, după victoria de la Dacia Orăștie. Formația lui Dan Voicu a câștigat cu scorul de 3-0.

„Am avut parte de un teren foarte bun în ciuda vremii de afară. Băieții mei au făcut un joc foarte bun și au avut o atitudine foarte bună. Am felicitat echipa gazdă pentru jocul fără duritate. Nu au avut durități la adresa noastră, au fost plini de fair-play”, a declarat, pentru zvj.ro, Dan Voicu.

Derby-ul etapei s-a desfășurat la Orăștie, acolo unde gazdele au primit replica liderului la zi în clasamentul ligii județene, Viitorul Minerul Lupeni. A fost un joc bun pentru trupa din Vale, hotărâtă să tranșeze victoria încă din prima parte a acestei întâlniri. Minerii au deschis scorul prin Daniel Horongozo și au păstrat acest avantaj minim până la pauză. În repriza secundă, jucătorii pregătiți de Dan Voicu au reușit să domine copios și au mai înscris de două ori, prin Iepure și Popescu.

Viitorul Minerul Lupeni a jucat cu Tonca, Mazilu (min. 80 Androne), Ciocârlan, Buturugă, Belei (min.72 Silip), Prem, Roșian, Bonceanu (min. 67 Găvan), Mîndreci, Horongozo (min. 72 Bocăran) și Iepure. Antrenor, Dan Voicu.

Dacia Orăștie a jucat cu: Corobea, Cătăniciu (min. 77 Stoica), Văcar, Mureșan, Vințan (min. 64 Vîrșag), Lazăr, Sav (min. 46 Ioniță), Talpaș, Stănculea, Dărăban (min. 77 Man), Noja.

Echipa gazdă a rămas în inferioritate numerică după ce Marin Mureșan a fost eliminat în minutul 62 pentru cumul de cartonașe galbene.

Într-o altă partidă din această etapă, Retezatul Hațeg a fost învinsă pe teren propriu de echipa CSC Sântămăria Orlea, oaspeții câștigând cu 2-1, iar Aurul Brad a remizat surprinzător la CSM Vulcan, 2-2.

Rezultate

CSO Retezatul Haţeg – CSC Sântămăria Orlea 1 – 2

CSM Dacia Orăştie – Viitorul Minerul Lupeni 0 – 3

CS Inter Petrila – AS Victoria Călan 3 – 1

Minerul Uricani – Gloria Geoagiu 0 – 8

CSM Mihai Viteazul Vulcan – CSM Aurul Brad 2 -2

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii