Cum să alegi și să porți blugii și cămașa pentru bărbați?

Cum să alegi și să porți blugii și cămașa pentru bărbați?

DISTRIBUIȚI

Cămașa și blugii de bărbați sunt elemente cheie pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în garderobă. Aceste două elemente vestimentare se află de multe ori la granița dintre elegant și casual. Acesta este doar unul din motivele pentru care cele două piese sunt atât de des abordate în ținutele masculine.

Pentru a te putea bucura de un look comod, dar care să nu te facă să pari penibil, trebuie să alegi și să combini corect piesele vestimentare.

  • Modul în care alegi cămășile sau blugii spun multe despre tine

Modul în care alegi să te îmbraci poate dezvălui multe despre tine. Chiar dacă ești bărbat, sau mai degrabă, tocmai pentru că ești bărbat, ar trebui să acorzi o mare importanță aspectului tău. Majoritatea oamenilor își bazează prima impresie, care știm cu toții că se schimbă foarte greu, pe modul în care arăți. Dacă alegi să te îmbraci neglijent, sau cu elemente de prost gust, sunt mari șanse să nu faci cea mai bună primă impresie.

Privind problema dintr-o perspectivă mai pozitivă, atunci când îți alegi cu grijă hainele pe care le vei purta, fie la muncă, fie la o plimbare sau la un eveniment, vei putea să contribui mult la formarea unei imagini pozitive despre tine în memoria altora. Asta nu înseamnă că trebuie să porți mereu pantaloni la dungă și haine de costum. Alegerea unei perechi de jeans și a unei camasi pentru barbati care să îți vină bine, poate fi suficient pentru conturarea unui look îngrijit.

  • Alege blugii care te avantajează

Pentru ca o pereche de blugi să te avantajeze cu adevărat este necesar, în primul rând, să alegi o mărime care ți se potrivește. Pentru a nu da în ridicol, nu alege o pereche care este prea strâmtă, oricât de bine ți s-ar părea că pune în evidență musculatura picioarelor. Poți opta pentru o pereche de blugi pentru barbati slim atunci când ești slab și ești mai degrabă înalt. Blugii de bărbați conici sunt potriviți atunci când ai o siluetă mai robustă și ești mai scund.

Dacă ești tânăr, ai un simț dezvoltat al modei sau ești nonconformist, ți se potrivesc mult blugii rupți pentru bărbați. În contextul potrivit, aceștia pot să te avantajeze și să îi facă pe oameni să te considere mai abordabil. Dacă ești în căutarea unei perechi de blugi de băieți potrivite, blugii de bărbați rupți te ajută să creezi un look relaxat. Sunt potriviți în lunile de vară, mai ales dacă nu este stilul tău să porți pantaloni scurți.

  • Care sunt cămășile care nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Bărbat fiind nu ai nevoie de foarte multe piese vestimentare pentru a fi mulțumit de garderoba ta și pentru a putea aborda un look potrivit în orice situație. Cămașa este o piesă vestimentară foarte versatilă. Cămașa albă pentru bărbați este primul element care nu trebuie să îți lipsească. Aceasta poate fi combinată cu succes atât cu pantaloni de costum, cât și cu pantaloni casual. Cămașa neagră pentru bărbați poate fi purtată mai ales în situațiile mai formale, de obicei în ținutele de seară.

Pentru ocaziile obișnuite ai nevoie de o cămașă casual pentru bărbați. Din fericire, atât cea albă cât și cea neagră pot fi încadrate cu succes în într-o țintă relativ lejeră. Atunci când alegi o cămașă de bărbați casual, trebuie să fii foarte atent la materialul din care este fabricată. Îți recomandăm să stai departe de hainele din materiale sintetice. Nu îți folosește la nimic să ai o ținută asortată corect care îți vine bine, dar să ai pete de transpirație pe spate sau în zona axilară. Nici eventualul miros neplăcut nu este ceva ce îți dorești, așa că alege doar materiale naturale. Pentru vară, cea mai bună alegere rămâne cămașa din in. Cămășile din in sunt ușoare, permit pielii să respire și pot fi combinate foarte ușor.

Așadar, este posibil să găsești elementele potrivite pentru a aborda un look care te caracterizează, dar care nu dă dovadă de neglijență în același timp. Nu ezita să ceri părerea unei persoane de încredere înainte să porți un element vestimentar despre care ai dubii, și orice alegi să porți în final, poartă cu încredere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii