Cum decorăm și amenajăm biroul pentru studio sau munca într-un mediu relaxat?

Cum decorăm și amenajăm biroul pentru studio sau munca într-un mediu relaxat?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

În această perioadă când foarte mulți dintre noi au fost nevoiți să își regândească felul și mai ales locul în care trebuie să muncească avem nevoie de orice detaliu care să facă acest proces unul cât se poate de plăcut. Un tapet de lux poate fi un început bun pentru că acesta schimbă total aspectul unei încăperi. Mobila de lux de la IdaShop alături de un birou pliabil vine și ea în ajutorul celor care au nevoie de un mediu cât mai relaxant.

Cum decorăm corect camera în funcție de mobilă și tapet

Indiferent despre ce cameră vorbim, mobilierul reprezintă de fiecare dată un aspect important pentru că de multe ori ocupă și foarte mult spațiu și astfel poate schimba cu totul aspectul general al încăperii.

O bună parte dintre noi își petrece cel puțin opt ore în living pentru că în majoritatea caselor e cea mai mare cameră, poate cea mai luminoasă și mai aerisită.

Primul pas pentru camera perfectă este gândirea unui plan care să ajute toată familia pe termen lung. Apoi trebuie să faci măsurători foarte precise și să aduci în cameră doar piese de mobilă care să se integreze perfect în încăpere, pentru că altfel riști să cazi într-una dintre extreme: să ai o cameră mare goală sau o cameră mică mult prea plină.

În al doilea rând, mizează pe un tapet care să potențeze mobilierul în așa fel încât decorul camerei să fie unul echilibrat din toate punctele de vedere, plăcut la vedere și desigur funcțional.

Un tapet bun sau un tapet de lux nu se vor demoda niciodată și va putea fi integrat ușor în aproape orice casă, indiferent de stilul ei. Dacă e ales cum trebuie, tapetul poate schimba atmosfera unei camere. Acest element de decor care a rezistat atât de mulți ani a și progresat mult, astfel că poate fi piesa de rezistență în camere precum bucătărie sau chiar baie.

Sfaturi pentru un birou minimalist modern

Am menționat mai devreme faptul că cei mai mulți au ales sau mai degrabă au fost nevoiți să-și încropească un loc de lucru în living în cel mai bun caz sau chiar în dormitor, achiziționând un birou pliabil.

Există totuși o categorie cu adevărat privilegiată în această perioadă guvernată de munca de acasă: cei care au o cameră căreia îi pot spune „birou”. Scopul acestor oameni este să-i dea o tentă minimalistă și modernă.

De ce e atât de important acest aspect tocmai acum? Pentru că de locul în care îți desfășori activitatea depinde foarte mult și nivelul de concentrare, respectiv de productivitate pe care-l vei avea în activitățile tale.

Ai grijă ca acesta să fie cât se poate de luminat, cu ajutorul surselor naturale, dacă e posibil. Lipsa luminii afectează mai mult decât pare la prima vedere. Practic oamenii funcționează exact ca niște plante.

Acordă un pic de timp și culorilor pe care le combini în birou. Bazează-te pe culori calde, liniștite ce sporesc productivitatea și dispoziția bună. Pentru momentele în care simți nevoia poți folosi și diverse uleiuri cu arome care să te ajute: levănțică pentru relaxare, citrice pentru energie, scorțișoară pentru concentrare, și nu numai.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii