Cu tunurile pe competiții și arbitri 

Cu tunurile pe competiții și arbitri 

Timp de citire: un minut

Petru Spărios a fost o prezență constantă la mai toate evenimentele organizate de AJF Hunedoara. În acest sezon de pauză competițională la nivelul AJF Hunedoara, la capitolul jocuri de liga 4 și 5, Petru Spărios a participat la jocuri care se desfășoară în sălile de sport, respectiv futsal. A fost, astfel, prezent la jocuri de futsal feminin, campionatul județean de la Sîntămăria Orlea, dar și la cel de la Hunedoara. La sala de sport a Facultății de Inginerie Hunedoara s-a desfășurat un turneu organizat de AJF cu echipe de copii din județul Hunedoara, la care a fost prezent și chiar ne-a furnizat informații prețioase.

Despre arbitri….

Arbitrii sunt în pregătire pentru retur. Evident că nu au scăpat de ochiul vigilent al mentorului lor.

„Arbitrii divizionari liga 3, Andrei Fodor, Cristian Bumb, Herczeg Leopold și Alexandra Maier au participat la cursul de instruire și testarea la Cheile Grădiștei, iar singurul arbitru promovat în eșalonul liga 2, Raul Bădărău, a susținut testele la Oradea! Săptămână următoare vor fi prezenți la testarea teoretică și fizică arbitrii din lotul județean”, ne spune Petru Spărios.

Cel mai impresionant eveniment la care a luat parte a fost memorialul „Mișa Klein”, dar și comemorarea de la statuia marelui fotbalist, „unde din partea AJF Hunedoara am depus o coroană de flori împreună cu președintele Cristian Petrean, Cristian Gîț, vicepreședinte AJF”, spune cel poreclit Don Pedros, membru de onoare AJF – CJA Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii