Cu primarul Lupeniului / Despre parcări și cinematograful reabilitat

Cu primarul Lupeniului / Despre parcări și cinematograful reabilitat

Timp de citire: 2 minute

Discuția despre parcări a venit firesc, din moment ce de curând primarul Lucian Resmeriță a anunțat că primăria s-a apucat de o nouă parcare mare, asta după ce în ultimul an Primăria Lupeni a amenajat peste 1.000 de locuri de parcare.

 

Aproape 1.000 noi locuri de parcare construite doar în 2022

„Nu ne oprim niciodată cu aceste lucrări. Anul acesta avem 800 de locuri de parcare, care au fost finalizate. Am mai contractat încă 100-120 locuri de parcare, fiindcă avem mare nevoie la cinematograf. De ce m-am grăbit să fac acum achiziție mai repede și nu am lăsat-o pe anii care urmează? Fiindcă, cât de curând, ne dorim să dăm drumul la cinematograf, iar zona de lângă acest obiectiv cultural nou-nouț acum nu este una chiar cum îmi doresc eu să fie”, ne-a declarat primarul Lupeniului.

 

În maxim o lună, după rezolvarea tuturor chestiunilor birocratice, lupenenii vor putea vedea primul film la Cinema „Cultural”!

Și fiindcă nu puteam scăpa ocazia să-l întrebăm pe primar când se va inaugura Cinema „Cultural”, dar și ce alte lucrări exterioare clădirii mai sunt de făcut, mai ales că știam dintr-o altă discuție că Lucian Resmeriță vrea să aducă culoare, decorațiuni și bun gust și întregii zone de lângă acest obiectiv situat exact în centrul localității în Cartierul Braia.

„Acolo vrem să extindem parcarea, să avem aleile bine conturate, să mai amenajăm încă și să punem niște flori, să fie totul așa cum trebuie, astfel încât omul să se simtă bine nu numai în interiorul cinematografului când merge să vadă un film bun, ci și când iese de-acolo sau până ajunge. Plăcerile noastre de viață trebuie să ni le creăm, iar mersul la film este o astfel de plăcere și atunci omul trebuie să se simtă bine. Spun asta fiindcă la Lupeni nu am mai avut cu toții de mult ocazia să mergem la un cinematograf, iar acest lucru trebuie să reînvie și să privim cu bucurie faptul că Lupeniul va avea din nou o sală de cinematograf modernă și primitoare. Când vor vedea cum arată sala, ecranul, coridorul și toate celelalte, oamenii se vor convinge că ce susțin nu e deloc exagerat și vor veni iar și iar să vadă câteun film cum era pe vremuri. O lucrare foarte generoasă și foarte bine lucrată, iar pe această cale chiar felicităm firma care a lucrat acolo, o firmă bună, cu adevărat profesionistă. Sunt convins că în cel mai scurt timp, două săptămâni, maxim o lună, va veni echipa de la Compania Națională de Investiții ca să se poată face recepția finală și să dăm drumul la filme. Documentele au fost transmise deja către CNI, mai urmează micile clarificări și completări, cum se întâmplă, după care totul se va finaliza și din punct de vedere birocratic. În momentul când se va face recepția finală și avem semnătura domnului ministru, CNI ne va preda nouă amplasamentul și a doua zi vom și putea da drumul cinematografului”, a venit răspunsul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii